Monday, January 2, 2012

Ambo Dah Kelik...!

Assalamualaikum
Senin, malam
02-01-2012




Baru tiba di rumah semula, lewat petang tadi.

Cerita lanjut esok-esok jer yer? (itu pun kalu ada yang kisah...)




~...HISYAM, giliran awak pula yang rindu penasaran kerana tidak melihat kelibat SERI BULAN di sebalik kain tutup tingkap yang kusam itu...~









25 comments:

  1. Mesti lah ada yang kisah..mana boleh tak kisah..huhu.

    kak azie pi holiday pantai timur eh...takpe..esok share cerita tau...

    ReplyDelete
  2. SITI MURNI:
    Yeahhh.
    Tengah pilih gambar.



    GADISBUNGA:
    Tak sempat. Tapi jumpa blogger lain.

    ReplyDelete
  3. siapa tak kisah azie azah mmg rugi oooo

    nie ayu dah klik 3 kali buat mlam nie..
    tak sabar nak tunggu cerita disana..disana..

    ReplyDelete
  4. Sallam Azie,

    Seronoknya dapat pegi holiday..
    Upload gambar banyak2 ye..

    ReplyDelete
  5. FATIN MRAZ:
    Kena ler balik. Esok keja. :)



    AYU:
    Terimakasih. Rajin menunggu ya...



    LIPISLADY:
    Seronok tapi penat.
    Gambar belum edit pun lagi.

    ReplyDelete
  6. amboiii...datang bercuti di kelate rupanya....terlepas pulak nak jupo AA....
    p/s...tak sabar nak tengok gambar..

    ReplyDelete
  7. AA tu air banjir atau huajn erk?

    ReplyDelete
  8. kawe tok sabar nak tunggu esok ni...tak sabo kawe nak tunggu entry ambo kisah jalan2 kali ni hihihi

    ReplyDelete
  9. Haruslah kena posing kat replika al-quran tu....

    Nampaknya azie yang update lebih dulu dari akak.....

    ReplyDelete
  10. emm....masih tertunggu2 lg nih

    ReplyDelete
  11. heh nengok arang bergambo kat situ jeles je, setahun lebih dok sana takde pulok teringat nak posing kat istana lama klate tu

    ReplyDelete
  12. Kisaaaaaaahhhhh!

    Bila nak bagi alamat kat cek? Cek nak pos fm nih.

    zilndnas@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Banyak shopping kat Rantau Panjang tak?

    ReplyDelete
  14. Menjelajah kelantan pulak, tak kena bah ke? Shopping sakan kat Wakaf Che Yeh ke Kak Azie?

    ReplyDelete
  15. MULUT PAYAU:
    Hajat di hati memang nak jumpa ramai teman di sebelah sana, tapi memandangkan waktu terhad, takut nak buat janji.



    KAK SAM:
    Air hujan. Bandar Kota Bharu belum banjir lagi.



    YUNUS BADAWI:
    Terimakasih Bang YB. Sudi menunggu. Duduk di atas tangga dulu ya sampai saya bukak pintu.

    ReplyDelete
  16. ANN ISHAK:
    Gambar memang banyak. Jangan muntah sudah lah...



    ARIZAKIAH:
    Saya buat entri sikit sikit dulu. Step by step Kak.



    EELOBOR:
    Sabar yaaaa...

    ReplyDelete
  17. CEMOMOI:
    Selalunya orang tempatan tak heran pun nak berjalan kat tempat sendiri. Orang luar macam saya ni jer yang rajin. hehehe



    MUNNA:
    Berjalan-jalan di Kota Bharu youuu...



    DINAS:
    Dah email dah. Sori berlori, terlupa terus!

    ReplyDelete
  18. KAK ZAITUN:
    Tak pegi pun Rantau Panjang.. Ujan dan masa terhad.



    JUNAINA:
    Ujan jer, tapi banjir belum kena lagi di Kota Bharu.



    KHAIRIN:
    Balik juga ker? Laa.. memang tak sempat kot. Masa sendat.

    ReplyDelete
  19. g kelate ruponyo..Negeri ambo tu..he.he.he....

    ReplyDelete
  20. NZA:
    Ohh awok orang Kelate ya..

    Lain kali kalu sempat kita dating di sana ya..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails