Tuesday, January 17, 2012

Bila Hati Kata Sayang...

Assalamualaikum
Thalatha
17-01-2012


Take me to your heart
For it’s there that I belong
And we’ll never part.
— Elvis Presley


Keegoan sering menjadi pembatas untuk lafaz kata dari seorang (terutama lelaki) menyebut...

...tidak kurang seorang insan lain bernama wanita yang masih kaya sopan santun, pemalu dan pingitan.


Novel yang dibaca dua kali, sebab best juga.
*pic snap sendiri, tak cilok orang punya



~...bukan kerana malu atau kerana ego bentuk Lego yang menghalang kata kasih atau tutur cinta dari HISYAM kepada SERI BULAN, tetapi dia berharap setiap pernyataan akan dibawa oleh kapal yang singgah di jeti, datang dan pergi walau tiada satu pun sudi menumpangkannya...~










28 comments:

  1. sama la kita kak. Kalau novel tu best, mesti ella 'repeat' punya.

    ReplyDelete
  2. dah kawin pun kdg2 susah nak dgr suami cakap syg. hehehe

    ReplyDelete
  3. Dah lama kawin...memang tak pernah dilontarkan perkataan sayang tapi dari gerak laku kita tahu dia emmm...

    ReplyDelete
  4. Best ek? Bolehlah pinjam nanti. :)

    p/s : 22/1 nanti ke Shah Alam ke?

    ReplyDelete
  5. Salam kak,
    Layan novel best jugak ek ;)
    Lama dah tak pegang novel, asyik interneeeeeeeet je..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam...zureen suka baca ulasan pembaca novel lain..pastu barulah decide nak baca ke tidak..(eh! boleh ke mcmtu??...he3)

    ReplyDelete
  7. salam akak..lama kite xbaca novell..tp kalo novel tu best baca byk kali pon xpe..or cari part yg best baca byk kali..heheh

    ReplyDelete
  8. sopan santun, pemalu, dan pingitan - bunyinye macam saya je tuh. ekekekek!!!

    ReplyDelete
  9. tajuk entri Kak Azie ni sungguh berbunga-bunga.... disulam pula dengan lirik lagu tu... owhhh.. bagai dalam hati ada taman :)

    ReplyDelete
  10. betul tu kalo novel yg best sanggup baca dua kali

    ReplyDelete
  11. yg sarat cinta sgt tu dah tak blh nk digest la..agaknya i dah tua la kot..nak cakap sayang kat hubby pun dh malu..aihh

    ReplyDelete
  12. klu novel yg best, saya pun boleh baca berulang kali..

    ReplyDelete
  13. bila kak azie dah sebut dan promote.. harus ku cariiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  14. Biasalah org lelaki ni tak berapa pandai nak pamerkan perasaan kasih sayang tu lebih2 lagi bila dah kahwin. Mengayat lebih sangat karang kata ahli DAP (dlm alam percintaan) pulak? ..... huhuhu

    ReplyDelete
  15. kakak sy seorang penggemar novel yg tegar hahhaha
    tp tidak sy....

    sy bc yg muka surat mula2 pastu muka surat akhir2..hahahha aci x? ;p

    ReplyDelete
  16. SMTI - Novel beli sendiri, tak cilok orang punya tawww... he he

    ReplyDelete
  17. Kak azie mengingatkan saya...ada lagi 2 buku tak habis baca...semacam satu tekanan pulak..beli..beli..tapi tak abis baca..

    best tak ceritanya kak azie..?

    ReplyDelete
  18. kak Zai jarang baca novel 2 kali.

    ReplyDelete
  19. saya pun tak ulang baca novel 2 kali

    ReplyDelete
  20. "kesayanganku" lak dah demam beberapa hari..... risau la pulak. nak bawwa pergi jumpa doktor lagi la rasanya

    ReplyDelete
  21. Good post and Smart Blog
    Thanks for your good information and i hope to subscribe and visit my blog STD Symptoms and more Clinical Manifestations Granuloma Inguinale (Donovanosis) thanks again admin

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails