Tuesday, January 17, 2012

Laaa... Sarapan Bersama Blogger tu belum lagi rupanya...? > tepuk dahi jendul...!

Assalamualaikum
Thalatha
17-01-2011



MasyaAllah... apa la nak jadi aku ni?

Bila 2 orang pengomen tanya, “pergi tak Shah Alam 22hb ni?” baru tersentap dan tersedar.

Laaaaa.... Sarapan Bersama Blogger tu belum lagi rupanya. Ku sangkakan dah lepas dah Ahad tadi!

Sori berlori. Apa dah jadi aku nih?

Mujur aku tak buat entri apa-apa. Padahal masa kuar keja Ahad tadi, teringat dan terbayang-bayang geng blogger dok bersarapan ramai-ramai. Rupanya lum start pun lagi eh? hahahahaah malu!


Ok ulangan jemputan.

Jemputan terbuka. TERBUKA ok. Semua blogger boleh datang jika ada kesempatan. Konsep POTLUCK. Jika AA dapat datang, mungkin akan bawa Karipap Buat Sendiri (frozen) dan goreng di rumah penganjur. Bleh?

Penganjur/Tuan Rumah:
Blogger AKUZLE AYU — blog: Nasi Kerabu Buah Tanjung
Tarikh: 22 Januari, 2012 Ahad
Masa: Seawal 10 pagi
Alamat: 38, Jalan Cekap 25/45, Taman Sri Muda, Seksyen 25, Shah Alam.

*Lum boleh janji. Masih menimbang dan menyemak jadual, sebab plan dalam kepala cuti CNY ni nak mengadap MyBONDA di Jinjang dan MyBonda Mertua di Kuala Pilah.



Tayang-tayang lunch:

Garlic Cheese Bun lagi.
*pic snap sendiri, tak cilok orang punya



~...bila berjalan pulang dalam remang petang sambil meninjau jalur jingga yang semakin memerah, tumit kasut tetiba terbenam SERI BULAN sedar dia sudah semakin berat mungkin kerana rindu yang sarat dan padat terhadap HISYAM macam orang lama tak dapat ketupat...~






27 comments:

  1. Roti bersos tu nampak sgt sedap..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Balik Kuala Pilah boleh singgah Bangi ya...saya bertapa sepanjang CNY, boleh sms bila2 je

    ReplyDelete
  3. Laaaa... kakcik memang perasan azie kata nak bagi jawapan pada hari Sabtu, ingatkan Sabtu 21/01 nanti...

    ReplyDelete
  4. ZUREEN:
    Sedap pun itu beli. ZUREEN mesti dah handal buat bun cenggitu kan?



    ANYSS:
    Memang ada plan begitu. Apapun kena tunggu pada hari kejadian baru boleh sms dan confirm.



    KAKCIK SEROJA:
    Tu la pasal. Memang saya sungguh sungguh lupa tarikh. Dok sangka Ahad tadi... alahai.

    ReplyDelete
  5. aik? lunch ngan roti jer? nasik nasik tak de? ... wah! leh kurus lah cam ni!

    ReplyDelete
  6. Salam,
    LF tunggu ahad ni ... suka makan karipap panas2

    ReplyDelete
  7. sik baik teringat ye kak..

    sy x pegi rs nyer

    ReplyDelete
  8. insya allah saya dtg...mintak2 tak de la hal kecemasan pd hari tersebut...

    ReplyDelete
  9. YUNUS BADAWI:
    Dokek pun, manjang yo tak sompek!



    KAK ROSE:
    Nasik ada, tapi malu nak tunjuk. Penuh sangat pinggan nyer! hehehehe

    ReplyDelete
  10. DATO LF:
    Saya cuba Dato‘. Saya cuba.



    KHAIRIN:
    Teringat sebab ada orang ingatkan. Kalu idak, memang sangka dah terlepas!



    AIN NORANI:
    Sila. Wahh seronoknya dapat berkumpul lagi.

    ReplyDelete
  11. KARUKORD JAGAU:
    Jemputlah datang. Silakan.. bila lagi?



    UNTIE MARINA:
    Tak mengapa Untie. Mungkin lain kali.



    LIZA:
    Terimakasih. Teringin juga nak jumpa Liza.



    KAK SAM:
    Jommmm....!

    ReplyDelete
  12. Orang lain tak tau tapi saya ni makin tua makin lupa ja kejanya :D

    Galik cis ban tu nampak seksi okeh, nak geget sikit :D

    ReplyDelete
  13. Nasib baik belum terlepas.. kalau dah terlepas.. melepaslah Kak Azie..hehehe.

    Tak sabarnya nak jumpa rakan blog... mesti syokkan Kak Azie...:)

    ReplyDelete
  14. heheheheh..
    situasi y sentiasa kena kat batang hidung sendiri..
    harap2 cuti CNY, ayu tak hantar umai ke sekolah.. hahahhaa

    ReplyDelete
  15. DINAS:
    Ehhh bukan I lagi tua dari U ker? hehehee

    tapi yang penting, kita tetap seksi, kan? kam? hehehehe



    NIDA:
    NIDA ada di Malaysia kah? Jom dating...!



    AYU:
    apa yang kena batang hidung? hehehe mujur hidung tak ilang.

    ReplyDelete
  16. Patut le awal2 dh sori berlori tak dpt pegi kt jemputan blog teman! heheheheh lawak la kak azie *usap2 dahi jendul*
    jika teman munchol nnti, karipap panas akan dilawan dadih! syyhhhh jgn bgtau puan rumah.. seperaiiissss heheheheh ;)

    ReplyDelete
  17. lupa tanda penuaan tu....

    mari kita raikan!

    ReplyDelete
  18. Aina memang tak leh join... Sabtu nak balik Perlis.

    ReplyDelete
  19. mesti gempak + meriah tu...jauh la nk join....

    ReplyDelete
  20. SUSUMANIS:
    Terimakasih. Sila masuk jangan segan.



    AZEEDA:
    Lawak sendiri gelak ler nampaknya.
    InsyaAllah skang tengah bodek MyToklaki, nak pegi ke tidak.

    ReplyDelete
  21. GEDEK:
    Lupa akan diri tua kah? hehehehe jahaaaattt...!



    JUNAINA:
    Cuti sekolah 1 minggu. Balik kampung la ya?



    NZA:
    Gempak tak kot, meriah tu mungkin sangat! Jommmm!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails