Friday, January 27, 2012

UKM Bangi: Lawatan skulahhhhh....!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
27-01-2012



Takda mood nak menulis panjang.

Mujur ada gambar banyak. Lawatan sambil belajar. Sekitar UKM, Bangi.





Kenangan lama. Melintas bus stop.
ANYSS selalu tunggu bas kat sini, masa zaman belajar dia dulu.




Biasanya petang-petang ramai orang (pelajar) yang berjogging keliling tasik ini, tetapi kerana cuti CNY, tak nampak satu nyawa pun.


Dilarang memancing.


Kompleks Pelajar yang belum beroperasi. Tidak pasti fungsi apa bangunan ini.


Singgah juga pejabat @ rumah kedua ANYSS.

Bilik dia banyak buku-buku.



Cenderahati lain dari yang lain. Nota dari HIZAIRI OTHMAN (anak sasterawan Dr Othman Puteh, yang hingga kini hilang tidak ditemui)




Terimakasih banyak kepada blogger ANYSS, atas budi baik. Membawa kami berkeliling sekitar UKM. Motivasi dengan cara tersendiri untuk anak-anak saya.

CHAK kata, “makcik tu baik laa...”




~...HISYAM: “keletihan selalu menang”, SERI BULAN: “bukan sahaja menang, tetapi juga mempengaruhi”....~










4 comments:

  1. salam kenal...tertarik dengan nota hizairi tu,,memang kehilangannya penuh misterikan,,,tiba2 teringat allahyarham Dr Othamn yang sangat saya kagumi

    ReplyDelete
  2. suka betul anak dara berdua tu kan...hihihi

    ReplyDelete

  3. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails