Thursday, January 26, 2012

Penat berjimba padahal bukan di rimba...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis malam JumAAt
26-01-2012


Sori Berlori. Tak sempat nak respon setiap komen. Apapun, terimakasih.

Penat. Baru balik dari jalan-jalan.

MyAdikBongsu dan AdikBukanBongsu bawa MyBONDA dan beberapa orang sedara mara yang datang dari Penang, bercuti di KL.



KLCC


Pavilion
*pic snap sendiri, tak cilok orang punya
(kalu cilok pun, nak cilok sapa punya plak, kan?)


Cerita penuh, nanti saja.



~...bagai terpancut air kencing, melatah macam Bidan Piah terjemuh lintah bila HISYAM terpegang katak hijau di bawah tempurung di hujung ampaian yang disangka SERI BULAN mengirim balas, membalas kirim...~








11 comments:

  1. Alhamdulillah..anak2 bawa bonda jalan2..

    ReplyDelete
  2. KARUKOD JAGAU:
    Bukan setakat jalan-jalan, tapi juga posing-posing dan makan-makan.



    UNTIE MARINA MONROE:
    Di kesempatan yang ada....

    ReplyDelete
  3. GEDEK:
    Mereka sampai dulu dengan LRT. I datang kemudian dengan anak-anak.

    ReplyDelete
  4. Best je kan kalau dapat selalu jalan2 cam gini ngan family

    ReplyDelete
  5. Azie..
    Pemandangan kat air pancut tu.. Mcm kat dubai lah...
    Cantik....

    ReplyDelete
  6. wah, baju akak dengan tudung mak sedondon..

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Bahagianya masih ada orang tua .. Salam LF dan isteri kepada mereka.

    ReplyDelete
  8. best dapat jalan2 dengan family macam ni..;)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails