Monday, January 16, 2012

Entri paling banyak diklik! — Rupanya “Awak Suka!”

Assalamualaikum
Senin
16-01-2012



Entri tentang novel ini menjadi entri paling banyak diklik sejak November lalu. Dan ianya bertepatan pula menjadi pilihan kerana novel itu sendiri memang best...!




*pic snap sendiri tak cilok orang punya.

Sudah ramai mula menggemari novel ini. Harus aku ulang lagi baca. Setakat ini baru sekali.


Statistik.


Entri: “Awak Suka Saya Tak?”


Bila sesuatu yang menjadi minat kita dapat dikongsi ramai walau mungkin hanya seorang saja yang suka, tetap menjadi sesuatu yang menggembirakan.

Entri tentang novel yang sering ditulis di blog ini TIADA kaitan langsung dengan mana-mana publisher, atau mana-mana novelis. Jauh sekali nak mintak novel free atau kata puji.

Sebab aku akan kongsi minat membaca ini, secara adil. Jika perlu aku kritik, bersedia dengan kritikan itu.

Pengalaman kena hentam oleh peminat fanatik kepada seorang novelis terkenal, membuatkan aku berhati-hati menulis tetapi kalu ada yang “nak jadi macam fanatik K-Pop hentam anti K-Pop”, anda silap mentafsir tulisan saya.

Terimakasih kerana sokongan yang adil.




~...lari macam tak cukup tanah si HISYAM bila terjemuh dengan sekawan biri-biri yang sesat mencari kandang, sehingga SERI BULAN tertawa guling-guling kelucuan, tidak sedar seekor randuk menanti masa hendak menanduk...~








15 comments:

  1. memang ramai penggemar novel akan membaca entri2 yang berkaitan

    ReplyDelete
  2. cheqna pun dah khatam novel ni
    besh =)

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi ...jadi felim pulak novel tu ...

    ReplyDelete
  4. salam kak azie,
    masa kat mph carnival aritu lepas kak azie recommend buku ni kat saya, terus saya pergi booth tu dan beli....mmg best!!! seronok baca....tak sia-sia kak azie recommend...hihihi

    ReplyDelete
  5. Tajuknya pun dah menarik, apatah lagi intipatinya...

    ReplyDelete
  6. bilah minat nak membaca novel ni tumbuh semula...

    ReplyDelete
  7. taktau nak komen apa lah Azie..hihi..
    saja masuk sini...takper kan?

    ReplyDelete
  8. EELOBOR:
    Kadang2 ada orang suka membaca review dan pendapat ramai sebelum mereka membeli.




    CHEQNA:
    Tak rugi kan? Berbaloi rasanya.



    CHIK ATT:
    Wahhh kalu jadi filem, mesti nak pegi tengok1

    ReplyDelete
  9. LIZAMURNI:
    Ohhh ya? Lupa dah Kak Azie. Tapi seronok bila kengkawan yg minat membaca mendapat info yang bertepatan dgn minat!



    NIDA:
    Betul tu. Tajuk nya sangat menangkap!

    ReplyDelete
  10. MUNNA:
    Kena tunggu mood masuk semula... hehehe



    KAK QUEENIE:
    Ehh boleh sesangat!

    ReplyDelete
  11. ada yg klik beberapa kali sbb masalahinternet kot heheheeh

    sj gurau...

    ReplyDelete
  12. KHAIRIN:
    Sebab itu statistik itu bukan gambaran sebenar bukti orang baca... kan?

    ReplyDelete
  13. akak , setakat ni kan , novel yang best best yang akak dah bace ? rekomenkan lahh :)

    ReplyDelete
  14. baru jatuh cinta ASST last April while waiting for Mypi.... till this date dah khatam more than 10 times............ :) really

    ReplyDelete
  15. Really hope that karya2 k melur x dijadikan drama atau novel... tak mahu watak2 itu ternoda...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails