Tuesday, November 23, 2010

Gila Punya Olang...!

Dah takda orang kita ker yg aku nak tergoda sekalipun? hahahahaha!


Copy bulat-bulat, tampal leper-leper!..:

Hello Thank you for coming into my little corner of the world. I am Owen Jeff 43 years old. I have lived in USA for the last 20 years and also have worked for the same company for the last 20 years. After a marriage of 15 years I find myself currently divorced (but want to change that). I have a 13 year old son who spends most of is time with me (I am thankful for that). I am hoping to find that one special woman of my dreams, to come into my life through God sent relationships because she is mature, smart, kind, loving, very romantic, compassionate, honesty, true to the bone, I will melt each and every time I see, feel, smell, touch her, she would comfort me with when I need to be, she would show me her love period without thinking of what she would need honest loving and a caring I do ask anybody coming into my life they must treat my son the way I would treat your children and that is with love, respect, and understanding. If you would have any interest in getting to know me better am now back home working with the construction company in the united kingdom drop me an email.jeff4_k2@yahoo.com thanks again for stopping by.


~...kalu lah HISYAM yang terbaca ini... kalu lah... mintak-mintak jangan, sebab nanti SERI BULAN susah nak pujuk bila dia majuk dan melangut merenung julai jambu...~


34 comments:

  1. hehe...ada gak gini..sadis nih..offer diri sembarangan aje..xmalukan..

    kak azie...saya rasa makhluk ni org melayu nih..nyamar kekonon mat shalleh je tu...

    delete trus sebelum cik abe tgk..nati dok tgk jula jambu..

    kak azie oghe klate ko?

    ReplyDelete
  2. salam kak azie

    pelik
    pelik
    pelik
    bukan orang gile. tapi gile dan tak ada maruah...alahai


    psst: semoga hisyam tak terpandang entry ini...takut seri bulan tak dapat nak lihat bulan mengambang dimalam hari bersama-sama malam ini

    ReplyDelete
  3. SARAH NAJWAN > Macam-macam peel la orang zaman sekarang ni. Salah gunakan teknologi plak.
    Cik Abe tak kisah pun, sbb dia tahu benda gini nyamar saja.
    Yang tengok julai jambu tu si HISYAM.
    Nope. Kak Azie orang Perak youuu...

    ReplyDelete
  4. Salam AYU > Dah sihat kah?
    Harap2 pasni tak rasa pelik lagi. Dah banyak kes gini, tak cukup di email, dia mai masuk mesej di FB plakkk..

    Malam ni takda bulan, sebab ujan lebat tadi siang.!



    CEMOMOI > Terbaekkkk....!

    ReplyDelete
  5. wahhh akak ade feminatssss hee heeee....

    ReplyDelete
  6. OGY > Kak Azie rasa dia pilih randomly jer tu...

    ReplyDelete
  7. hahahaha, msg secara rawak tu. bila umpan dah mengena, yang tu kita baca dalam paper wanita di tipu berpuluh2 ribu duit dan bermacam2 kes lagi yang timbul

    ReplyDelete
  8. bahaya sungguh tu...org mcm ni pun ade jugak ye...sape la gerangannye tu ye...saja nak test la tu..

    ReplyDelete
  9. EELOBOR > Kak Azie rasa, sebab nama Kak Azie mula dgn abjad "A" kot, tu yang sangkut...


    AINNORAINI > Ianya tidak bahaya bila kita tidak mempedulikannya.

    abai kan saja.

    ReplyDelete
  10. ahha
    sengal....
    memang tak layan!
    setting privacy tukar arr
    baru org sembarangan tak anot msg or pm bukan2..

    ReplyDelete
  11. Salam SIDRATUL MUNTAHA > terimakasih.
    Kak Azie memang dari masa ke semasa ada jer setting yg diubah/update di FB wpun jarang masuk.

    Tapi tak terfikir lak orang nak mesej sebegitu.
    I tak ubah, tapi delete jer. Settle.

    ReplyDelete
  12. Salam Azie...

    Sebenarnya surat-surat begini selalu benar saya dapat...dulu sering dihantar ke Myspace..tapi sejak ada facebook..dalam facebook pulak...
    Kalau wanita kesepian..mungkin akan terperangkap...
    Nasihat saya pada semua Ignore saja...surat-surat sebegini..

    ReplyDelete
  13. Salam Cikgu ROSLAINI > Betul tu. Buang masa jer kita layan surat dn mesej sebegini..

    Bukan ada pekdah pun.

    ReplyDelete
  14. Akak, saya pernah gak dapat benda-benda macam nih. Tak boleh percaya nih. Tunjuk jer gambo hensem konon, walhal entah mat-mat Afrika yang tengah jual minyak urat. Dia orang ni selalu menyamar.

    ReplyDelete
  15. ACIK > Minyak urat apa agaknya depa nak jual tu kan?
    Kita pun banyak urat dah putus nih...:)

    ReplyDelete
  16. SYA > Teringat lagu retro Black Dog Bone - Bermacam Ragam...

    ReplyDelete
  17. heheheee
    hahahaaa...

    syahdunya bila SERIBULAN enggan melayan...

    ReplyDelete
  18. Aslmkm Azie.
    Sorry la ya lewat berkunjung.
    Hmmm ... dulu2 orang gelarkan orang cenggini 'isin' ... ye ler kot!
    Kak G layan baca paparan kenangan sekolah juga ... ikut terbayang suasana macam tengok wayang itam putih! Tapi nampak sekolah Kak G la. :)
    Sekolah Kak G dari zaman tu pun dah ada kantin penuh dengan makanan. Makanan murah la, tapi beraturnya panjang.
    Kak G tak pernah bawa bekal. Mak tak pernah bangun buat, & sendiri pun tak pernah bikin. Arwah Ayah bagi belanja, tapi selalu minum jer, jarang makan sebab malas nak beratur. Itu la punca masaalah gastritis Kak G. :((

    ReplyDelete
  19. Salam kak,

    Lama tak jengah kak Azie. Mungkin juga ini yang dikatakan 'kita yang menggunakan teknologi atau teknologi yang menggunakan kita.' Macam2 ada.

    ReplyDelete
  20. Salam KAK QUEENIE > lebih syahdu bila yg mintak dilayan tu macam orang sawan...!


    Salam KAK DrFAUZIAH > Oh Kak G pun terkenang jugak yer. Begitulah kita zaman kecil sentiasa dirindu dan dikenang.
    Nampaknya sekarang ni kena lah KAK G makan selalu, maklum dah tak perlu beratur lagi.:)

    ReplyDelete
  21. IRIS > Salam. Kak Azie rindu. Mungkin terlupa nak list kat sebelah sejak buat baru dulu.

    Yeahhh teknologi jugalah yang akan merosakkan kita...

    ReplyDelete
  22. Hehehe... (sesaja nak tumpang gelak pepagi ni...) :)

    ReplyDelete
  23. Azie
    harharhar ...
    KakCik dgn I tumpang gelak *sambil makan jejemput pithang*

    ReplyDelete
  24. KAKCIK ~ SOM >
    Salam.

    Nak tumpang gelak jugak.
    Jemput-jemput pithang tu jangan diabiskan pulak. I pun nakkkk...!

    ReplyDelete
  25. tak yah layan la kak azie
    acu penah dapat mesej mcm tu
    aritu penah sekali acu try reply reply...bila kita dah mula berkawan,nanti lama2 dia akan minta no acc kita kekonon nak bg kita duit utk belanja...

    nie salah satu taktik penipu yg suka menipu perempuan2 yg 30an ke atas....yg selalu masuk paper kerugian beribu2 ringgit...nie la emel perkenalan daripada mereka kak..

    abai kan saja...

    ReplyDelete
  26. perangkap di mana mana. kesian ramai yang jadi mangsa kiranya tiada panduan. muda mudi suka curious senang jadi mangsa..
    bahaya FB dan segala IT..

    ReplyDelete
  27. ni spam kak. rasa mcm nak voodoo kan je. hohoho

    ReplyDelete
  28. ACU > Betul tu. Memang taktik menipu ni.


    Salam ANYSS > hihihihi

    ReplyDelete
  29. NURSALAMAH > Yeah, memang pengalaman juga membantu kita menilai mana tipu mana jujur...


    GADISBUNGA > Dari nak voodookan, baik bodohkan terus...!

    ReplyDelete
  30. "Thank you for coming into my little corner of the world"

    Kenapa dia cakap camtu in the first place ya...? Hmmm...

    ReplyDelete
  31. KHAYALKHAYAL >
    Yeah BRO. I pun hairan kenapa dia mesti tulis macam tu, sedangkan I memang tak kenal dia pun....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails