Wednesday, November 3, 2010

Bila Berangan vs Bila Bosan....

Kenapa ntah, aku suka snap gambar kaki... (sendiri laa, takkan kaki orang or kaki rimau plakk).



Selalu snap masa hari hujan, sebab selalu berangan dapat main hujan.
Syiokkk wooo...!


Kata orang, tak elok tunjuk kaki.

Bukankah lebih elok tunjuk muka yang manis (aku memang kurang gula).

Namun, aku banyak juga gambar tangan... (tetap tangan sendiri dan sudah pasti bukan tangan Patrick...)



Selalu snap sewaktu boring atau ngantuk di ofis.
Perangai sejak duluuuuu...


~...belum pernah berhenti SERI BULAN berharap setiap kali berpergian dan kembali, HISYAM tidak lupa membeli Seliper Jepun untuk menjadi koleksi, kerana Terompah tidak lagi berirama kelentung yang sedap didengar...!




27 comments:

  1. kak azie

    ayu rasa kan cara kak nie sangat sweet..2,2 anggota tu semuanya cantik dipandang..

    bab terompah...agak-agak hisyam tak mahu seri bulan sakit pinggang...hehehe

    ReplyDelete
  2. kak azie

    ayu rasa kan cara kak nie sangat sweet..2,2 anggota tu semuanya cantik dipandang..

    bab terompah...agak-agak hisyam tak mahu seri bulan sakit pinggang...hehehe

    ReplyDelete
  3. AYU > sungguh sweet bila AYU sebut sweet. hehehehe

    Sakit pinggang? SERI BULAN tu dah takda rupa orang ada pinggang...! hahahahaha

    ReplyDelete
  4. sape yg menang dlm pertarungan berangan & bosan tuh? hihihi

    ReplyDelete
  5. mahai cincin2 tu...bak sini satu!

    ReplyDelete
  6. Kak Azie..nak suruh zureen baca tapak tangankah..he3

    Tak nampaklah pulak..sbb nampak cincin sahaja :)

    ReplyDelete
  7. Gambar kaki yang terakhir itu kelihatan sangat 'manis'.. :)

    ReplyDelete
  8. lembutnya tangan guna lotion cap apa eh hehe... :p

    ReplyDelete
  9. amboi siap berinai kaki tue, kan amy dah teringin...

    ReplyDelete
  10. Akak.
    kaki comel takpe. jangan kaki kurang comel, tak baik tunjuk, bikin malu.

    ReplyDelete
  11. salam azie..hehe..nak buat macam mana dah begiru..tak apa asal bahagia..yang makcik berkenan sangat ialah gambar tangan tu..cantiklah cincin dijari manis you tu..
    azie masih boleh pakai kasut tumit tinggi tulah nikmat jadi orang muda..macam makcik ni dah tak boleh selipar seret je le..

    ReplyDelete
  12. hamboi kak zie.. siap berinai lagi kaki dia! haha

    ReplyDelete
  13. nasib baik le kaki & jari jemari tu comel2 je...hehehee
    cute cam tuan dia gak

    ReplyDelete
  14. aziezah: sama ngan adik saya.....dia pun sker amik gambor kaki ngan kasut dia.....

    P/S: slm ziarah & slm kenal.....:)

    ReplyDelete
  15. bile dah boring mcm tu la yer...
    mcm2 gaya ade...cantik cincin tuu...

    ReplyDelete
  16. wahhhh cun2 cincin.... Itu lak yg kita nampak...


    salam ziarah :)

    ReplyDelete
  17. Kegemaran masing2,tangan dan kaki pun cantik dijaga.

    ReplyDelete
  18. Saya suka jari yang montok montok. Lawalah ... akak leh jadi model cincin gini ;)

    Erk... apasal tangan berbalut tu, baru tampo sapa kak? hehehehehe

    ReplyDelete
  19. EELOBOR > Dua-dua pun kalah.



    EN_ME > Sekali sekala memang bosan.



    ANA > Memang mahai tuh. RM4.90 satu!

    ReplyDelete
  20. ZUREEN > Baca cincin dulu baru baca tapak. hahahahaha



    KAKCIK > Kaki tu macam nak kena kencing manis lak. uishhhh



    ECHAH > Losen cap garam bukit. hahahahaha

    ReplyDelete
  21. AMY > Teringin? Eh rasanya inai bersanding dulu lum ilang lagi kot AMY..hehehehe



    ZEZEBEL > comel tu maksudnya dempak dan cubby, kan? saiz 9 tuh. hehehehe



    MAKCIK MERIAM > Sebenarnya saya lebih minat yg seret seliper juga. tumit tinggi tu time mesorat saja.

    ReplyDelete
  22. JIJI-FIFY > Berinai kaki tu di kuku sahaja sbb kuku Kak Azie mudah kusam kerana habuk, kasut jarang bertutup. Sebab tu la. Tp lama-lama suka plak...



    AZZEY > Nanti tunjuk gambar adik ya. :) Salam kenal. Thanks!



    AINNORAINI > Boring tahap Gaban!

    ReplyDelete
  23. Selalu snap gambar kaki masa hari hujan??? Kamera water proof tuh! Mahal tuh!

    ReplyDelete
  24. OGY > Salam kenal. Terimakasih berziarah ke mari. Sila, sila...



    ZAITUN > Kegemaran yang kadang2 menjadi kegeraman! hehehhe


    ACIK MLMW > Luka tu terkena paper yang kuar laju dari laser printer...

    ReplyDelete
  25. KHAYALKHAYAL > Memang mahal, sebab tu boleh snap dalam ofis bawah bumbung saja...! hikhikhik!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails