Thursday, November 11, 2010

UPSR Result: Tahniah...!

Result UPSR sudah diumum sebentar tadi.

Aku mendapat keputusan itu tidak melalui ALIA sendiri, kerana si EMAK yang tidak sabar ini, tefon cikgu dia (yang sedang on the way balik dari amik result), so aku menjadi orang pertama dalam keluarga yang tahu. Hehehehe

Tahniah kepada semua yang berjaya, terutama 5A, 4A atau berapa pun. Semoga dapat terus sukses di masa-masa akan datang.

ALIA KHALIDAH, mendapat 4A 1 B (B for Pemahaman). Walaupun tidak berjaya melakukan “hat trick 5A” (selepas Dak AMOI dan IKA), tetapi keputusan ini sudah cukup menggembirakan aku dan kami sekeluarga.


Russell, satu watak dalam filem UP, yang kami selalu ulang lebih 10x kat rumah. Tak pernah jemu tengok filem ni. Pic ini merupakan Photo Profile ALIA di akaun Facebooknya. Classs....!!



17 comments:

  1. salam azie..tahniah..tahun depan naik tingkatan satu lah ya...dah besar anak emak kan.. buat Alia..satu keputusan yg baik..

    ReplyDelete
  2. tahniah buat alia...tumpang gembira atas kejayaan anak azie tu...

    ReplyDelete
  3. Tahniah Alia... UPSR itu hanya permulaan... semoga langkah seterusnya akan lebih gagah lagi. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk Alia
    acu belum tau lagi keputusan anak sedara acu....ntah apa la result dia

    ReplyDelete
  5. MAKCIK MERIAM > Terimakasih. ALIA ni merupakan anak ke-5 saya, Makcik...


    AINNORAINI > Terimakasih...


    AZRUL > Terimakasih.
    Nanti Kak Azie pegi guling sanaaaa...

    ReplyDelete
  6. KAKCIK > Terimakasih. Betul tu..


    ACU > Thanks. Harap2 anak buah ACU pun berjaya dgn cemerlang juga...

    ReplyDelete
  7. tahniah bt alia...bijak sangat...

    bab kartun tu. samalah..hari2 ulangtayang...suka benor umai dgn kartun nie.sampai ayu boleh hafal...hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah... dapat hadiah menda la nih

    ReplyDelete
  9. Kak Azie,

    kirim salam tahniah kat Alia tau..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah alia.. saya pun ada anak sedara yang amik result hari ni.. xtau lagi keputusannye

    ReplyDelete
  11. tahniah....anak sedara pun ada yg exam upsar gak tahun nie. tahniah utk semua. sesungguhnya masih jauh lg perjalanan yg hendak di tempuh

    ReplyDelete
  12. Salam,
    Tahniah Alia, Tahniah Mak Alia dan Tahniah Cikgu Alia...jangan cedih lagi ya...Alia kecik lagi...masa masih panjang utk buktikan kebolehan ;)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails