Friday, November 19, 2010

Isu CELCOM: Entri Terpanjang Sudah...Pasni Apa?

Akhirnya, entri terpanjang yang dicadang akhirnya terlaksana juga dibuat oleh blogger/wartawan Sdr MAZIDUL AKMAL SIDIK, berkenaan ketidakpuasan pengguna CELCOM.

Yeahhhh ada yang sampai mencabar, Datuk Seri Shazalli Ramly supaya meletakkan jawatan dan serahkan organisasi tersebut kepada orang lain yang lebih berkebolehan mengenadalikan sekian banyak komplen dan rungutan. Yeaaaa!




Sila KLIK SINI untuk membaca, apa yang mereka tulis, dan yang telah ditampal. Nak tambah rungutan atau komplen, pun boleh either di sini or di sana....

Tanpa usaha, segala kerja tidak menjadi.
Tanpa pelanggan, peniaga boleh bangkrap, jadi jangan bongkak sangat!
Tanpa teguran dan kritikan, bagaimana nak tahu kelemahan dan ketiadaan?


~...bergayut setiap hari, tanpa peduli kerusi meja dan kolek pendayung yang ada telinga, tidak menghalang untuk SERI BULAN mengadu kepada HISYAM, hari ini dia masak Mee Goreng Basah..!



9 comments:

  1. apa isunya, kak azie?
    tak terbaca pulak..

    ReplyDelete
  2. Kakcik tak boleh nak komen sebab kakcik pengguna Maxis. Tapi Abg Mus pengguna Celcom, memang kalau lambat sikit bayar dari tempoh yang diberikan, sesenang hati je Celcom nak sekat penggunaan. Yang kita bayar awal dia tak ambil kira pulak... :(

    ReplyDelete
  3. azie..
    suami akak pengguna celcom... guna blackberry... macam2 problem... problem sesaja....

    ReplyDelete
  4. yaaa suka akhirnya ada yg membela....huhu mmg tak puas hati dahlah caj yg bukan2 kt bil...bil tak pernahnya tetap kadar bayaran walaupun amek pakej rm68 sebulan..selalu lebih...x pernahlak kurang....

    huhuhu tunggu cukup setahun je..rs nk beralih arah lak...

    ReplyDelete
  5. acu sama seperti kakcik
    tak boley nak komen sebab pengguna maxis...

    ReplyDelete
  6. salam k.azie,
    saya pun tak leh komen gak, sebab guna maxis.. so far guna maxis, depa tak lah cerewet sangat.. tidak la sewenang2 nak bar line kalau lewat bayar.. nak2 kalau customer lama, depa jaga gak lah.. tak tahu ler pulak pengalaman orang lain..

    ReplyDelete
  7. saya ada baca kat blog saudara mazidul. pergh....mmg panjang komen2nye!!!

    ReplyDelete
  8. saya pun pki celcom..setakat nie xde prob sbb kompeni yg bayar bil..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Nasib baik Celcom bukan monopoli macam TNB, Syabas, Indah Water, Puspakom, bla bla bla...

    Bila le ada orang nak buat entri terpanjang untuk Puspakom pula ek...?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails