Friday, November 12, 2010

Leave Me Alone...!

Tiba-tiba tak ada mood nak berblogging (tu pun nak buat entri gak?). Tak tau kenapa. Mungkin dah jadi seperti apa yang IKA selalu sebut bila CHAK mengada, PMS...! (PMS = Pre-Menstrual Sickness) Apa kejadah?

Sepetang tadi melayan karenah client yang datang nak edit itu, edit ini last-last selepas lebih sejam dia baru sedar yang dia sudah bawa soft copy lama yang belum diedit. Huhuhuhu...! Esok baru nak upload the latest soft copy, dan seorang aku akan buat kerja 2 kali...!

Tension? Oh tidakkk.. Aku kan seorang yang kerja makan gaji, bukan makan rumput. So buatlah dengan penuh dedikasi. Cewahhh...

DAK AMOI tak jadi balik tadi petang, sebab tak abih lagi mengemas rumah sewa depa sebab nak tinggalkan rumah kosong sepanjang cuti semester. Owner rumah tu (bekas pensyarah UiTM, kini sambung belajar di luar negara), akan balik tak lama lagi. So takkan nak biarkan rumah bersawang, bersarang dan berbatu karang...

Esok Jumaat... Ada apa dengan Jumaat? Jap nak fikir...

Kerana aku takda semangat nak melawat blog yg tersenarai yang begitu rancak diupdate, so maafkan aku. Tak larat lar...

Please, leave me alone.

Aku rasa T-Shirt anak menakan aku ni pun mesti dah takda kot. Aku snap ayat tu dari T-shirt dia 2,3 tahun dulu ni... (perkataan akhir tu adalah “berlawan....”)



18 comments:

  1. heheheheheh..
    karang 2 hari ayu menghilang...nanti kak jgn tak kawan ayu udahlah yer

    bab blogger2 tu...mmg tak larat...dan tak pi pun.....hanya memeriahkan suasana.

    ReplyDelete
  2. Saja nak bagitau dalam ruangan komen ni, bahawasanya I am going to leave you alone, so wa tak mau komen apa-apa dalam entri lu ni. Tu je yang wa nak bagitau dalam ruangan komen entri lu ni Sis...

    Hmmm... Macam tak kena le pulok... hmmm...

    ReplyDelete
  3. Kakcik datang juga... :)

    (Tiada catatan buat HISYAM, ya?)

    ReplyDelete
  4. Katne beli t-shirt tu? nak beli juga le.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Kenapa macam kecewa aje? kuatkan semangat,azie kan punya semangat yang kental hehehe....

    ReplyDelete
  6. akak, ini pms punye hal je ni. heheh.

    ReplyDelete
  7. Hi Azieazah, you just take it easy, ya. Sometimes we have one of those days or weeks....I call it naik angin, ha ha. Relax.....get your batteries recharged and fly again.

    Have a nice day, Lee.

    ReplyDelete
  8. PMS bulanan ni....dpt cadbury seketul, ok dah

    ReplyDelete
  9. Tak nak la lawan lawan ... nak kawan kawan jer ;D

    ReplyDelete
  10. saya nak kawan aje....tak nak kawin...

    ReplyDelete
  11. salam aziw..hwhw..mwmamg kita akan mengalami keadaan begitu..tapi makcik rasa azie boleh mengatasinya..

    ReplyDelete
  12. Salam,
    Jommmm pi raya ke kelantan ;)

    ReplyDelete
  13. azie...
    kalau dah boring sangat...
    dapatkan sepinggan nasi lemak dan secawan kopi o.... sure you ok....
    :D

    ReplyDelete
  14. suka gambar & kata2 kat baju tuh

    ReplyDelete
  15. Yeah.. saya nak komen tentang baju tu. Saya sokong sebab nak cari kawan memang senang. Tetapi kadang-kadang, kawan tu boleh jadi lawan. Nak dapatkan kawan yang baik, kita perlulah cari sahabat.

    Regards from:
    Ayie
    BLOG-AYIE.COM

    ReplyDelete
  16. Baju tue still ada lagi m.ndak
    tak pakai dok terbenam dalam kotak..
    haha!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails