Tuesday, December 14, 2010

Mereka yang Ku Kenali_02: Dia pun kerek macam aku jugak!

Hari ini dia ulangtahun kelahiran. Pun aku tak tahu ke berapa umurnya, harus ke 21 gak ler kot, (macam 3H).

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat rakan blogger yang jauh di JB sinun, Sdr Zulhazri Abu Bakar @ HAZREY @ Bapak Gula-Gula. Semoga sejahtera, berbahagia selamanya, murah rezeki (bleh belanja aku aiskrim), dan dikurniakan cahayamata di tahun hadapan. Aminnnnn.....

(Best jer, besday dia selang beberapa hari jer dgn wife terchentanya).

Pernah jumpa 1 kali, ya Rabbi, dia pun “kerek”! (macam aku jugok!)



Juga berkongsi ulangtahun kelahiran hari ini, Najihah Radzali, anak menakan@anak buah aku yang belajar di SMK Raja Shahriman, Beruas. Anak kakak aku yang sorang ni memang pandai... tabikkk! Moga terus suksess nanti masuk U macam sepupu yang lain, okeh!







****





Yeahh... semalam dapat tidur dalam jam yang lebih banyak berbanding biasa. Dengan dedar macam nak demam, selsema sedikit tidaklah banyak, pagi ini agak segar. Harap begitulah.

Perkembangan, tidaklah banyak tapi kuncup memang takda langsung.


Tayang-tayang, coklat yang banyak datang khas dari Singapura (bukan Singapura-pura), sorang kawan bercuti ke sana minggu lalu.


Pokok Krismas di tempat kerja, sudah bercambah akarnya, banyak betul baja yang ditabur, sehingga tidak nampak lagi pangkalnya. Heeeeee > sengihhhh seronok.


*Sudah hantar borang cuti Krismas nanti? Bukan utk meraikan, tapi menumpang cuti hujung minggu dan cuti sekolah.


~...meratapi sebuah kesakitan, berhujah tentang pengubatan, sehingga membawa kepada balah, dengan disaksi beberapa batang pokok pisang berakhir bila kematian menjadi jawapan. HISYAM memandang SERI BULAN tiada kata, bukan kerana kalah, tetapi lelah...~


16 comments:

  1. salam kak azie,

    Happy Birthday buat rakan dan anak buah tu!

    bestnya dpt gula2 dari singapore lagi..nak sikit

    ReplyDelete
  2. Pssttt Azie...

    semalam Acu telefon kakcik... 18/12 ni.. jadi??? Tadi kakcik dah cakap dengan Abg Mus.. nampak macam dia berminat. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi Kekanda ... Adinda nak tanya ni, apasal itu majun boleh enterframe kat sebelah cekelat Singapura tu??? Bagus kut majun tu ek, akak nak try ... hehehehe

    ReplyDelete
  4. hepy b'day buat anak saudara & kwn kak azie tu...

    smlm pun b'day anak saye...

    ReplyDelete
  5. kakcik::

    jadi ke??? dah agak dah..abg mus sure suka nye...hehehee

    kak azie::

    so,kak azie camne??? on ke tak???
    kalau on kasi roger sama acu ya...

    ReplyDelete
  6. tq azie. semoga bertambah kerek aku. hahaha. nanti kita pegi EPF sesama eh.

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaa sini pun ada hazrey, best jadi bday boy.

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaa sini pun ada hazrey, best jadi bday boy.

    ReplyDelete
  9. anak kecik i pun bufday ari ni..

    ReplyDelete
  10. salam kak azie,
    jangan banyak sangat makan gula2, nanti gigi rosak.. heheh..

    ReplyDelete
  11. sedapnye ceklat.. nak semua...!!!

    ReplyDelete
  12. ATI:
    Terimakasih..
    Coklet tu langsung Kak Azie tak rasa, anak Tarzan rebut langsung tak kelih...


    KAKCIK:
    InsyaAllah. Harus jadi.

    ReplyDelete
  13. ACIK MLMW:
    Itu maajun macam jadi batu penghalang, pantang makan maajun kalu ada cekelat. :)


    AINNORAINI:
    Terimakasih.
    Happy Belated Birthday to anak AINNORAINI, moga sejahtera dan ceria selalu.

    ReplyDelete
  14. ACU:
    InsyaAllah, boleh kot. Rasanya line clear. :)


    HAZREY:
    Pegi EPF? watper? Ko nak derma semua kat aku? Jap, nak selongkar cari no akaun bank aku.

    ReplyDelete
  15. MIZZYN:
    Dia memang best, dan terus jadi tambah kerek. Hahahaha



    YAN:
    Selamat Ulangtahun Kelahiran jua buat anak YAN, semoga sejahtera dan ceria selalu.

    ReplyDelete
  16. AANAS:
    ohhhh.. baik puannnn...:)



    CIKGU MIZI:
    Semua? abih, I nak makan aperrrrr...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails