Saturday, December 25, 2010

Coooooooooti...!

Semalam Jumaat, kami bersurai awal kerana beberapa orang staf dan salah seorang BOS menyambut Krismas.

Terpaksa juga jadi Team Leader for games, sebab cabut undi dapat Team A.

Yeahhh... AA memang seorang Team Leader yang baik juga — perasantan pekat sehingga mendapat pati!


Berbaloi juga, sebab menang beberapa games yang simple, dapat hamper yang besar dan Rice Cooker!

Selesai saja parti simple, kami dibenarkan balik seawal jam 2.30 petang, tetapi ujan yang lebat selepas itu semakin meletihkan pula.

Hari ini hari Krismas, Merry Christmas kepada yang menyambutnya. Seluruh rakyat bercuti hari ini.


Sarapan pagi dengan anak-anak di luar, sebab nak buat sarapan, tengok kat dapur macam tak berapa ada bahan lak.

Menjawab pertanyaan blogger MAZIDUL di entrinya INI, ya saya memang bangun awal tetapi tak sempat nak melapurkan seawal pagi kerana list utk hari ini harus dilangsaikan juga.


Aiskrim dia ndak, ambik gambar tak mahu. *Tesco.

Masak Patin Asam Pedas, Keli Goreng (atas permintaan CHAK), Kacang Botol... sambil packing barang untuk ke luar daerah, lusa.


~...HISYAM memang sedang berada jauh dari koordinat biasa, sehingga tak terlihat di ruang satelit, terlindung oleh awan gemawan, SERI BULAN yakin sekali masa untuk melihat kembali kelibatnya di laman Teratak Nyatuh harus disuluh dengan lampu picit berbateri 4AA...!~



4 comments:

  1. bestnya dapat balik awal, lepastu ada party simple, lagi menang..

    bos saya buat parti atas kapal layar untuk yang berkenaan sahaja, kami tetap kena balik jam 630pm smlm..huhu

    ReplyDelete
  2. kak azie..
    wow..wow...dapat rice cooker rupanya..hadiah sampingan pun wokey..comel2..

    ReplyDelete
  3. besar mana bateri 4AAA tuh.. bateri jenis utk kereta punya karr.. suko hati yooo kau nyobut..hik hik

    ReplyDelete
  4. FADZIL:
    Bateri kereta tu guna AA ker? Rasa ritu macam guna bateri jenis O.... huh?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails