Tuesday, December 7, 2010

SÅLÅM MÅÅL HIJRÅH 1432: Bukan Sekadar Cuti...

Semoga tahun baru ini lebih baik dari sebelumnya.

Aminnnnn....


*****


Ramai yang sudah pun mula bercuti sejak Sabtu lagi, so dapat 4 hari.

Aku memang tak cuti, sengaja tak ambil sebab ada perancangan lain di hujung Disember.

Apa plan harini? Tak banyak, hanya nak pegi jumpa supplier Tart Nenas Tersohor, untuk uruskan order yang masuk minggu lepas. Ini batch pertama Disember.

Nanti menjelang Krismas ada 2nd batch sebelum 20hb. Rasanya ada yang tanya di komen entri sebelum ini.



Email me: azieazah_07@yahoo.com

*Blogger yang sudah buat pesanan, tunggu AA call untuk delivery yaaa...

SELINGAN:

Seorang lagi blogger yang aku kenal sudah agak lama, setahun lebih kot. Kenal gitu jer, so aku tak pasti samada dia ni pensyarah ngajar masak atau Chef di kampus atau apa (kalu salah sori ya).

Tapi dia memang selalu masak especially bakery. Masak kek, masak kuih dan selalu ambil tempahan Kek Coklat dan Cup Cakes.

Memang superb giler bila tiap kali dia masak utk tempahan, dia mesti ambil gambar dan masuk kat blog dia.

Macam biasa, yang aku cerita di sini adalah blogger yang kurang mendapat perhatian. Malah sama seperti EJA ESCOBART sebelum ini, hanya aku seorang yang selalu masuk rumah RIN ni, dan hampir kebanyakan entri kami berborak berdua sahaja. So akulah yang kenyang jamu mata tengok segala masakan dia yang best-best tuh...

Terkini dia masak Soft Butter Bun untuk aku...!

HEZRIN AHMAD.blogspot.com



~...tiada istilah berazam baru bagi HISYAM, selagi tidak tercapai hasrat untuk sehidup semati bersama SERI BULAN...~


10 comments:

  1. kak Azie,

    hezrin tu long lost fren eja tu.. kengkawan masa skolah tingkatan 4-5.. eja pun kagum dengan kebolehan dia masak..sebab masa skolah dulu dia ala2 cik tom sket.. (hezrin, jgn marah aa..) hehe

    ReplyDelete
  2. betul kak azie, bukan hanya sekadar mengucapkan "salam maal hijrah" tetapi pengisian nya juga adalah penting

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut maal hijrah kak azie..

    ReplyDelete
  4. salam maal hijrah kak azie... saya ni budak baru belajar je la kak... ada lg yg teramat terror nk dibandingkn dgn saya yg kecik ni...kecik ke..hehehe...
    eja... cik tom ke... aduss... manade cik tom... kan byk gosip katTI dulu2...ahahaha

    ReplyDelete
  5. salam..

    kak azie...selamat tahun baru...


    PS: ayu nak isikan tahun baru nie dgn tart nanas kak boleh tak?

    tapi...20sen dapat 1 bijik tak..hehhehe

    ReplyDelete
  6. Gambar bun tu macam menyelerakan! Walaupun baru je lepas belasah roti canai sekeping ni, tapi still nampak bun tu menyelerakan... Eh... tadi makan roti canai... burrrppp... alhamdulillaah...

    ReplyDelete
  7. Azie..
    selamat menyambut Maal Hijrah buat Azie juga.....

    ReplyDelete
  8. salam Maal Hijrah kak azie. :)

    semoga berbahagia disamping keluarga tersayang. sedapnya tart nenas. nyum nyum.

    ReplyDelete
  9. Aslmkm Azie.
    Selamat berhijrah ke 1432H.
    Jom la kita sama2 isikan sebaik mungkin supaya tahun ini akan jauh lebih baik & bermakna.
    Jadual aktiviti kehidupan Azie menyeronokkan! :)

    ReplyDelete
  10. demo ucap nama aminnnnn kawe opssss

    Salam maal hijrah 1432 yekk daripada kawe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails