Tuesday, December 14, 2010

Yang Comel Untuk Si Comel...

Ini pagi semalam...


totally dead!

Mungkin “graphic card” problem.



Ini petang tadi...

Akhirnya, screen baru!

Comel kan? Tentulah, untuk orang yang comel! har har har har! > gelak perasan.


~...bercakap tentang perasan, tentulah SERI BULAN tidak langsung dapat melupakan wanita yang pernah menjadi sekam, lelaki yang pernah menjadi api, berbaur beradun cuba saling membakar, mujur HISYAM rela menjadi embun...!~


6 comments:

  1. ye..ye...

    besor nyer dapat screen....nak satu..sambil angkat tangan

    kak azie...rindu padamu...rupanya kamu dalam mood kegembiraan..

    hehehehe

    ReplyDelete
  2. AYU:
    Rindu?
    ayoooo seriau kiterrr....

    ReplyDelete
  3. screen kalu besar sgt tak best gak, 17" pun dah cukup

    ReplyDelete
  4. EELOBOR:
    Screen tu kecik sedikit dari keyboard.


    LANABULU:
    Kena ler kerja lebih kot...:)

    ReplyDelete
  5. sama besar dgn screen acu...hehehee

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails