Thursday, December 23, 2010

Christmas Party: Just for fun!

Tak sabar dah nak cuti. Tumpang cuti Krismas.

Kerja pun makin susut seminggu dua ni, wpun beberapa projek urgent masih bertali-arus tapi everything under control..


Hari ini sepetang tolong management decorate ruang tamu, untuk sambutan Christmas Party esok. Nampak topi-topi yang bergantung itu? Di dalamnya ada sesuatu yang menarik. Esok pagi, setiap orang mesti ambik sorang satu. Aku cuma tak sabar nak dapat hadiah yang kat bawah pokok tu jer... > sengihhhh

Menurut mereka, ini merupakan acara tahunan, di mana party untuk staf diadakan (kerana salah sorang BOSS menyambut Krismas), di mana ada makan-makan, acara games dan rebut hadiah. Sekadar menggembirakan sesama staf dan pengurusan. Just for fun.

Yang di atas tangga itu adalah CINDY LAUPER.

Ada juga yang sebut tadi, apa agaknya dressing CINDY esok hari. Maklum nak berparty. Hehehehe.

Kami yang lain sudah dinasihatkan untuk pakai simple, kerana nanti baju kena sembur dengan pewarna, star dust, balloons, snow tiruan dan macam-macam lagi.



19 comments:

  1. kak azie

    pasti happy..
    wah...ayu pulak yang rasa mcm opis tu ayu punya..hahahaha
    nanti update pic lagi dan entry ttg party tu yer

    ReplyDelete
  2. CL kena gantung belon ya? Tak apa - nanti Mummy bagi upah bawa jalan2 naik belon... ;-)

    ReplyDelete
  3. AYU:
    Ini merupakan pengalaman pertama kepada Kak Azie, sebab baru saja join that huge company...
    Tumpang sekaki sajaaa..:)


    KAKCIK:
    Minah tu tengah berangin tak baik tu. Ilang mood sebab hanfon dia jatuh dan rosak. Majuk ndakkan hanfon baru.

    ReplyDelete
  4. dah boleh mula gantung stoking kan? mana tau kut2 dapat kunci kreta inspira kat dalam tuh

    ReplyDelete
  5. EELOBOR:
    Tiada stoking kali ini, cuma topi-topi comel saja.:)

    ReplyDelete
  6. Ada kacukan jantan ke Cindy Lauper tu sebenarnya? Lagi gampabr please. Posisi anterior pulak.

    ReplyDelete
  7. salam..

    sesuai dengan konsep 1 malaysia..

    good..:)

    ReplyDelete
  8. KHAYALKHAYAL:
    Bro, kacukan jantan @ roman jantan... yeah. Betul juga. Raut agak kasar.. Lagi gambar... uishhh mana leh.



    SEKAMAR RINDU:
    Meraikan dan memeriahkan. Bukan menyambutnya dgn cara yang spesifik.

    ReplyDelete
  9. cuti tu yg dinanti kan?
    tp malangnya hari sabtu tak boleh difwd ke hari kerja ;p

    ReplyDelete
  10. alahai Kak Azie,


    huhuhu..teringat kat ofis lama dulu.
    jadi committee tolong buatkan numbering kat hadiah2 tu.


    *saya dapat teddy bear.si adiq main lagi sampai sekarang..

    ReplyDelete
  11. akak..bestnye..
    seronok menghias2 opis mcm tu..kerjasamakan..
    selamat bercuti..:)

    ReplyDelete
  12. salam kak azie,
    dulu masa saya dok kat bank pun cam tu gakk.. siap ada sesi bertukar2 hadiah.. orang yang kita nak bagi hadiah tu takkan tahu sapa yang bagi dia hadiah, sebab sebelum tu ad acara cabut nama staff.. pas habis tukar2 hadiah, ialah sesi mabuk2 kak.. bergasak2, siap menari2 lagi..

    ReplyDelete
  13. Selamat berparty ,harap2 dapat hadiah besar.

    ReplyDelete
  14. salam azie..oh tu ke CL tu, tentu dihari krismas nanti sudah tentu pakai ala2 CL..jangan lupa ambil gambar tahu..saja nak berkenalan..hehe..

    ReplyDelete
  15. sambut takpe...jgn pakai menyerupai santa ye kak...haram. baca paper td kata mcm tu...

    ReplyDelete
  16. CINDY LAUPER dah ada...patut tajuk kak azie taruk 'just wanna have fun'..ekeke...sesuai sangat! hihi...
    best la leh dapat sorang satu adiah bawah pokok tu...psst...share buleh?

    ReplyDelete
  17. Salam Azie,

    Wah! ngalahkan matsaleh bersiap sedia menyambut xmas!!! :-)

    ReplyDelete
  18. eh tak bole pakai baju santa claus ke? :p

    ReplyDelete
  19. pakai simple? hmmm....two piece?

    lariksssss!!!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails