Wednesday, December 8, 2010

Pagi-pagi jer buat perangai...!

Dua 3,4 hari macam ni, pagi-pagi jer dia buat perangai.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Arghhhhh!
tension...!
mencik....!


Line slow teramat, sampai nak reply komen pun tak lepas!
Baik pegi melepas.!

hahahahahaha!
Mujur masih boleh gelak,
Apa nak buat takleh nak ngelak...



11 comments:

  1. salam akak..
    pagi2 dah melepas....GERAM, ya kak!
    sabar eh..

    hisyam dgn seri bulan pun melepas jugak ke..
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. Salam Azie,

    memang kengkadang menyakitkan hati.. Tak pe, p lah buang toksid tu..

    ReplyDelete
  3. Kalau melepas pun tak lepas - lagi sakit! Hehehe...

    ReplyDelete
  4. kat jarang line internet tersumbat..hehehe

    ReplyDelete
  5. haha. mmg menyenakkan perut la bile line intenet tesumbat ni!

    ReplyDelete
  6. Bertenang-bertenang...gangguan line menguji kesabaran. Kalau ada gangguan internet, akak ambil buku, baca. Dah lama tak baca buku sejak ada internet.

    ReplyDelete
  7. lepas melepas ni ok tak kak ?


    hahaha...


    dua-tiga hari ni memanglah.
    Satu Mesia guna tenet hagaknya ..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Yang selalu buat perangai pepagi ni ialah perut. Jom kita pergi melepas secara berjemaah. Tapi jangan gelak-gelak kat dalam tu. Nanti orang sangkakan hantu!

    ReplyDelete
  11. kak azie,

    geram geram jugak.. yang siap buat ayat cam pantun yang best tu..


    *kalau tak melepas bleh jadi ijau muka.. huhu..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails