Sunday, December 12, 2010

Dinner di kaki Gunung Kalimanjaro?

Tidak pasti samada memang dah tak larat masa (or malas?) atau memang My TOKLAKI datang angin mengada, ajak makan kat luar plak.

Kebetulan memang kami kat luar, singgah kedai pastu terasa nak minum. Kan cuaca panas seharian tadi?

Lalu, duduk minum TERlangsung makan.

Orang tu order Nasi Goreng USA.

...cuma sepinggan sebab Mak Tarzan dah takut, tengok ABC udah macam Gunung Kalimanjaro tingginyerrrr....

Sebenar-benarnya memang badan dah penat sungguh, langsung tak rehat sejak dari tempat kerja menuju Jemapoh, masak, BBQ, tolong pasang pagar belakang.. bla bla.

Dan kedua-dua belah lengan terasa betul sengalnya. Dah lah malam semalam, masa tidur kaki cramped sebelah. Aduhhhh...

Penghujung cerita pada 12-12-2010, ABC tu tak abih pun, bungkuih bawa balik.


~...belum pernah berpenghujung rasa yang terjalin antara SERI BULAN~HISYAM, lalu ianya mungkin tidak akan pernah berhujung...~


17 comments:

  1. Tak siap2 ke lagi pasang pagar rumah di kampung tu....
    Tengokkan gambar ABC aduh .... sedapnya... tapi takut...

    ReplyDelete
  2. salam azie..abc gunung kalimanjaro tu tentu tak habis sebab tinggi sangat tu..makcik tenguk pun takut..

    ReplyDelete
  3. kalau di letaknya ais krim kat atas ABC tuh lagi nampak menarik kan?

    ReplyDelete
  4. kak azie..

    bak 20 sen, ayu nak beli aiskrim melaysia...buat ganti mengidam abc kak yang dok tayang tu...


    PSST;;;sebenarnya tercari..kemana menghilangnya kak azie..rupanya terlepas entry....ada gathering family eik...

    ReplyDelete
  5. Kaki cramp? Masa tidur? Jeng jeng jeng... tak warm up dengan foreplay dulu kut...?

    ReplyDelete
  6. folo blog kamu.. mai la folo blog saya ek

    ReplyDelete
  7. AZMIROY:
    Belum siap bang. Pagar belakang roboh disondol babi hutan. Maklum kat belakang tu hutan baru diteroka...
    Gate depan pun lum naik lagi. Maklum kami tak upah orang, buat sendiri adik beradik sikit-sikit. Lambat ler jadinya...


    MAKCIK:
    Saya takut gigil sejuk, last-last bawak balik.

    ReplyDelete
  8. EELOBOR:
    Yeahhh... aiskrim atas ABC. Terbaeekkk...! (Bro Mazidul nak buat gathering makan aiskrim 18hb, join la)


    AYUUUUUU..!:
    Aiskrim Malaysia pun sedap! Perisa Kacang Hijau or Cendol.

    ReplyDelete
  9. SHIKIN:
    Yeahhhh.. begitulah.



    KHAYALKHAYAL:
    Dah tak sempat bang... Ngantuk sangat. wakakakaka

    ReplyDelete
  10. AWANGKU JOHAN:
    Terimakasihhhh... Yeah, I will.

    ReplyDelete
  11. tingginye ABC.....kagum sekejap!

    ReplyDelete
  12. ABC tu mengancam...

    ati pun selalu kena cramped tu kalau sejuk sgt..adehhh

    ReplyDelete
  13. GB tak tahan ais.

    akak penah mkn ABC kat taiping? yg tinggi menggunung dgn gula hitam kat atas tu?

    biasanya kalau mkn mesti jadi tragedi ais runtuh kalau tak kene gayanya. huu~

    ReplyDelete
  14. demo cerita salapan ka ? kawe suka



    yang benar

    nik haji
    kelate gue muse

    ReplyDelete
  15. tingginyaa...mcm manis je...eh abc mestilah manis kan...hik2

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails