Friday, December 10, 2010

Perlukah Tajuk Kali Ini?

...sambungan entri terdahulu:
Okeh, entri terdahulu tentang DARA, yeah memang benar, itu adalah kesalahan ejaan kerana sepatutnya PARA HADIRIN, sign board di foodcourt berhampiran Walter Grenier, Jalan Imbi.




Salam JumAAt...

10-12-2010: tarikh cantik tapi tiada makna apa pun kepada aku. Ramai orang suka (or obsess?) pada sesuatu nombor, kan? Terpulang sendiri, tapi aku sejak dulu, suka pada angka 7.

Kenapa? Itu rahsia, tapi aku harap rahsia itu tidaklah nanti tiba-tiba terdedah di laman web WikiLeaks! har har har har....



Tak perlu jadi pelakun untuk menyibuk....!


Bibir yang pedas adalah bibir yang terkena lada bukan bibir yang mongel cantik berhias lipstik jenama mahal, kan?




Selingan:
Result exam Semester lalu, sudah keluar tadi pagi. Alhamdulillah, mengekalkan Anugerah Dekan lagi.









~....HISYAM ibarat Pungguk yang tidak lagi mahu merindu, kerana telah sedar bulan tetap membisu. Usahkan khabar, sapaan pun tak terjawab sehingga pertanyaan menjadi sepi tetaplah sepi, membawa rindu ingin ketemu, perawan ditatang masihkah ayu...~



11 comments:

  1. kak azie tak perlu tajuk..

    entry ala-ala campur2 gitu

    bab ejaan. diakui..ayu pun selalu dan kerap kali lakukan..tadi ada kes blogger yang salah tulis, sehingga tuan rumah marah.....bunyi ala-ala makluk durjana gitu..

    tahniah amoi....terro sungguh lah...(kalau dapat anugerah dekan lagi, kak ayu bagi dua puluh sen buat beli gula-gula time study...)

    PS:hisyam...isyallah..dia tetap perawan dan ayu seayu ayunya.....

    ReplyDelete
  2. AYU:
    Bagi setengah orang, nak tegur guna bahasa kesat adalah kebiasaan, tapi sebaiknya tegur berkias secara lembut sebenarnya lebih berkesan.

    Perawan masih ayu? Adakah seayu blogger AYU? Hikhikhik!

    ReplyDelete
  3. hehehehehehe....
    ayu tak lah ayu...hanya comot lepas ratah coklat..

    hehehehehe

    LARI............

    ReplyDelete
  4. eh..ati tak perasan pun tarikh ni

    tahniahlah anak azie tu..hebat tu
    bukan senang nak kekalkan

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Nak tompang banggalah dengan Amoi ...kalau dapat first klas tak payah bayar PTPTN tau...sila berusaha untuk tak payah bayar ---> kalaulah dulu2 ada orang bagi tau saya tak payah bayar bila dapat first klas, mmmm pulun habis-habisan tu. dah terlambat untuk sesal ;)

    ReplyDelete
  6. AYU:
    Tak cakap pun Kak Azie dah tau AYU memang comot. Ahahahahaha!
    Lariiiii lebih laju dari AYU.



    ATI:
    Terimakasihhh. Yeahhh memang tidak senang.

    ReplyDelete
  7. ANYSS:
    Terimakasih... InsyaAllah, kalu maintain gitu, bolehlah dikekalkan keputusannya.
    Rasanya harus gak tak yah bayar kot. Tapi dia budak MARA (MRSM dulu), so harus lah juga kot tak perlu bayar loan MARA dia tuh...

    Mak dia yang berdoa lebih-lebihhh...:)

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk part selingan tuh... memang teror...

    ReplyDelete
  9. Mak amoi....nanti lps grad suh dia keja dulu cari experience. jgn trus jd lecturer sbb nti rugi. takat tau theory tp x practise satgi x best la. silap2 kena kutuk cam lecturer cheyah. student plak pi dok explain kt member2. tu bahana x pnh keja la tuh. truih jd lecturer accounting lagi

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails