Monday, December 6, 2010

Yeayyy! Yess!

Yeayyy! Yess!

Hujan lebat lagi...!

Jom main ujan..!


~...saat terindah buat seorang SERI BULAN...~





16 comments:

  1. kak azie
    masa kecik2 dulu
    mmg saya suka main hujan mcm skrg mandi kolam la tu..hhee

    tapi skrg..xle dah main hujan..mudah sakit kepalakan..

    ReplyDelete
  2. salam,
    yes..yes... tapi kat tmpt saya blum hujan daaa... hehe gelap jer ni

    ReplyDelete
  3. tengah suapkan budak2 tu makan tadi... hujan menderu..


    huawaaaaaaaaaaaaa habis baju basah lencun.. baju yang diangkat dan baju yg mengankat jugak..

    ReplyDelete
  4. Dah angkat kain di jemuran???

    Jangan main hujannnnnn... nanti demammmm.... :)

    ReplyDelete
  5. main ujan ni beast... tapi kesannya kemungkinan demam....itu yang tak best.

    ReplyDelete
  6. bleh main ujan.. jgn sampai demam..

    * soheh kak Azie suka dok sini.. petang2 mesti ujan lebat..;)

    ReplyDelete
  7. kak azie, saya takleh main ujan, takut selesemaa...bila dah selesema, satu umah akan berjangkit.. tak larat nengok idung anak2 ingus bertali2.. heheh..

    ReplyDelete
  8. Bila ujan lebat, jgn kuar main ujan, nnt demam.. Lbh baik cari bantal, cari selimut.. zzzzzz..

    ReplyDelete
  9. kak....


    saya dok google doa akhir dan awal tahun...lalu nampak kak main hujan kat sebelah rumah..


    dah..dah masuk rumah cepat..nanti ayu piat telinga tu..


    kalau tak, BAK...20 sen..ayu simpan rahsia yer..hehehhehe


    PS: macam banyak sangat kak hutang ayu RM0.20.... hampir RM 1.20 kot...

    LARI..............................

    ReplyDelete
  10. salam azie..bestnya orang muda tahan mandi n main air hujan..makcik ni selalu berbaju sejuk n berstoking..hehe..hari ni je tak hujan,namun sejuk..berangin..

    ReplyDelete
  11. hehehehe.....ingatkan apa tadi

    ReplyDelete
  12. saye bawak2 anak gi wet world pedas...ade kolam air panas...

    kat sane hujan agak lebat jugak ...anak2 ape lagi ambik kesempatan la mandi hujan...seronok dia org tak mau naik.. mandi kat kolam tu...

    ReplyDelete
  13. sila datang klinik bila dan jika demam ya..
    :)

    ReplyDelete
  14. Apa kelasss masa hujan lebat main hujan? Tu permainan sebelum baligh. Skg dah baligh ada permainan lain semasa hujan lebat... perghhh...!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails