Sunday, January 6, 2013

Perkataan paberet saya: ‘kompom’!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
06-01-2013


Pernah ada perkataan paberet? Yang selalu anda sebut hari-hari?

CHAK selalu sebut, “kan..?” bila ada sesuatu yang dia setuju. Saya pun suka sebut tu.

Saya ada beberapa perkataan paberet juga. But lately, yang selalu saya dok guna ialah ‘kompom’ (confirm).

Tayang-tayang:.



Ubi kayu rebus + nyior + gula merah (sepatutnya brown sugar yang macam gula pasir). Kompom la dapat menggoda sesapa yang tengok, kan?

Apa perkataan paberet anda?




~...janganlah mudah terasa mengalah walaupun hampir semua keputusan banyak dipengaruhi oleh HISYAM tetapi sekali ini SERI BULAN tidak mahu berkongsi apa sahaja keputusan yang dibuat untuk menjadi berlawan teknik dengan Bidan Piah...~









14 comments:

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails