Wednesday, January 26, 2011

Apa nak buat, kalu emosi menguasai perasaan...

Salam.


Petaka apakah ini?
Bila yang disebut sebagai A didengar sebagai B diluah kembali sebagai C?
Lalu fitnah menjalar bagai barah > ayat berulangan, dah pernah guna dulu.
Tak nak cakap banyak nanti nampak macam bongkak.
Redha...


Situasi:
menggigil kebingungan tidak tahu nak buat apa, nak cakap pada siapa.
Sebab tak tahu dari mana punca.
Tak koser nak siasat, macam takda keja lain.

Pause.

Sekian terimakasih.

*nak pi mandi kolam lah. (^_^)



~...lalu HISYAM tiba-tiba dimasukkan dalam senarai orang yang disyaki, dan SERI BULAN akan dilantik sebagai juri tak bertauliah, tidak pernah...~






13 comments:

  1. apakah yang terjadi??

    saya bertanya sambil memegang pisang.

    makcik,sila ceria dengan secepat yang mungkin ya?

    ReplyDelete
  2. Nak ikut mandi! Tapi pastikan hp tidak dibawa terjun ke dalam kolam 'mcm org tu!' :)

    ReplyDelete
  3. AA - tak yah layan, jom gi Tangling Jumaat ni. Koh koh koh

    ReplyDelete
  4. erkk..tak faham, tapi rasa nak ikut mandi kolam jugalah. Macam best je, tapi kat luar tu hujan, kang demam pulak..:)

    ReplyDelete
  5. pesan je kat dorang tu, lebih baik kita jaga diri sendiri daripada dok crita hal orang, takut-takut nanti terkena batang idong sendiri sok susah..

    ReplyDelete
  6. akak. cepat la sembuh mood yang tak best itu.

    kalau tak nanti sape nak usik GB? huuu~

    ReplyDelete
  7. biarkan aje luncai terjun dengan labu-labunya...

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Biarkan aje...nanti buka kaunter pendaftaran untuk depa di Padang Mahsyar ;)


    Jom join;
    Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

    ReplyDelete
  9. Pernah mengalami situasi sebegitu..start hari tu, saya berjanji dgn diri sendiri tak nak cakap apa2 dgn org tu lagi..sampai la dia pindah tempat keja lain, saya tetap pegang janji saya...emm..

    ReplyDelete
  10. hm.. sebaiknya sebagai manusia,kita jangan langsung berkata-kata selagi belum yakin.. fitnah pun takkan menjalar,INSYAALLAH..

    ReplyDelete
  11. kalau di luar kuasa, nk buat camana...

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaa...
    tak bawak swimming suit pulak !

    ReplyDelete
  13. kak azie,
    berjangkit2 ye situasi kita..wlpun mungkin tak sama..tp dis week ramai plak blogger yg emosi terusik..hopefully everything will be fine

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails