Saturday, January 8, 2011

Tagging: a label attached to someone or something...

Kena tag oleh blogger CEMOMOI.

1. Apakah hobi anda?
Membaca, menulis, membaca menulis.

2. Senaraikan tempat yang anda ingin pergi...
Selain Mekah, aku juga teringin nak pergi sebuah kampung felda di Segamat sinun.

3. Sikap positif yang anda miliki.
Tidak berdendam.

4. Sikap negatif anda...
Mudah menangis, cepat sangat kuar airmata.

Sila TAG blogger. Tapi amat dialu-alukan, kepada yang rajin nak buat.


Pernah tak makan papaya yang diperah limau kasturi macam tu?
Sedap gak. Tapi ni pic hari apa ntah, lupaa...


Ahad ini, 9 Januari ada lunch beramai-ramai sesama blogger di BAWAL POWER, Tanjung Village Food Court, Dataran Sunway, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor. Ramai bloggers sudah confirm hadir! JOM AAARRRRR....!!

13 comments:

  1. papaya dan limau?

    er?

    rasa apa tu? hehe.. nanti saya cuba..

    ReplyDelete
  2. 'payapa' dengan limau..?uiks...apa rasa nya kak azie??

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Azie..

    Samalah dengan Nida.. mudah sangat keluar airmata.. tengok cerita kartun sedih pun boleh menangis..hehe

    ReplyDelete
  4. saye pun dpt tag mcm tu...tp dari org lain...dah jwp jugak....

    ReplyDelete
  5. Azie
    I pernah makan betik n limau kasturi tu cumanya I akan taburkan gula galus sket (sbb I kurang manis, heheh). 'Resipi' cam tu diajar oleh my ayahanda.

    ReplyDelete
  6. EFFA:
    Rasanya masam-masam manis. Memang sedap jika disimpan sejuk dulu.


    LIYA:
    Kalu tak tahan perut, jangan cuba. :)

    ReplyDelete
  7. SITI MURNI:
    Payapaaaa...!


    NIDA:
    Jiwa halus kata orang, tapi badan besarrrr... (read: Kak Azie)

    ReplyDelete
  8. AINNORAINI:
    Ada lagi tag yang Kak Azie lum jawab. Adehhh..


    SOM:
    I think U kena guna Betik Solo, manis skit. (wpun makannya nanti tidak ler solo.) :)

    ReplyDelete
  9. rasanya cam nak pergi jer ngan wife & anak kecik tuh. tp mungkin perhati dari jauh jer blogger2 dok sembang. malu nak duk dekat2.

    ReplyDelete
  10. EELOBOR:
    Memang nak kene dia niiii...
    Mari jer laaaaaaaa!

    ReplyDelete
  11. kak..........
    kalau kak teringin nak ke felda..tapi area segamat..tang felda mana eik, felda pemanis?felda mookil?

    ReplyDelete
  12. yeay...! hobi kita sama.. hehehe.. bace..tulis..bace tulis.. hehehe.. may ALLAH bless u!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails