Sunday, January 9, 2011

Contest : Siapa juara AJL 25?

Jom. Nak try...

Blogger JOEGRIMJOW anjurkan contest ini...

Contest : Siapa juara AJL 25?

Tekaan AA:
1. Hanyut - Faizal Tahir
2. Selamat Malam - Faizal Tahir
3. Cinta Sempurna - Yuna

Nampak sangat macam aku peminat Faizal Tahir, kan? Tidak juga. Sebab aku jarang dengar.

YUNA? Hampir seluruh rakyat seisi rumah aku kata, “Please janganlah Yuna menang lagi... Tak minat langsung!”

tapi lagu dia rasanya (rasa jerrr.. berdasarkan mulut orang), macam best.

Sekian.


Sebagai panduan senarai ada sini:
1. Sofea Jane - Black
2. Pelita - A.P.I
3. Cinta Sempurna - Yuna
4. Tolong Ingatkan Aku - Ana Rafali
5. Ku Ada Kamu - Adira
6. Hanyut - Faizal Tahir
7. Jahat - Stacy
8. Kebahagian Dalam Perpisahan - Shahir
9. Mencari Konklusi - Hujan
10. Selamat Malam - Faizal Tahir
11. Drama King - Meet Uncle Hussain
12. Extravaganza - Bunkface
13. Noktah Cinta - Hafiz
14. Berlari - Tomok

Hadiah?
SEORANG yang paling tepat/paling awal akan menang RM 50.

Siapa boleh join?
Sesiapa sahaja. Pengomen tegar, pembaca tegar, silent reader, encik/cik anon, tersinggah blog ini

Tarikh Contest?
Bermula sekarang sehinggalah 9hb Januari pukul 9 Malam (AJL 25 start)

Penaja?
Joegrimjow hasil duit meniaga Herbalife.


10 comments:

  1. Dah jarang tengok so tak leh nak join...

    ReplyDelete
  2. Selamat meneka adik-adik. Akak nak enjoy performance sambil bergoyang di rocking chair.

    ReplyDelete
  3. FT mesti menang.. tp Adira pun best.
    kita tgk sapa yg kena.. :D
    final ajl25

    ReplyDelete
  4. akak rasa Black akan menang sesuatu malam ni....

    ReplyDelete
  5. Sejujurnya, AA tak pernah tengok Muzik-Muzik pun sepanjang tahun. Dah lama tak tengok..

    Sebab tu bila sampai AJL, tak leh nak agak lagu mana yang best. Sekadar agak agak saja, berdasarkan lagu yang kerap dimain di radio...

    ReplyDelete
  6. sejak mula bekerja dha tak tgk muzik2. AJL je tgk...sebab setahun sekali. hehe

    black menang kot. suara power..walaupun yg ku suka ialah FT..huhu

    ReplyDelete
  7. SALAM..
    kak.........nampak gayanya..tekaan kak macam betul, ayu yakin sangat betul......(ayu tolong tilikkan untuk kak yer..tak guna limau nipis atau kemenyan ni..hanya search google jer..)
    hehehehe

    jangan marah...20sen...

    ReplyDelete
  8. Saya pilih YUNA ... tak tahu lah kenapa tapi lagu dia BEST :) hehehe

    ReplyDelete
  9. malam nie, ketika berlangsung AJL pun saya dok ngadap laptop jer. memang tak minat AJL. kalu minat dah boleh cuba2 masuk contest nie. hehehe

    ReplyDelete
  10. at last..ana raffali yang menang.. hehehe.. sempat tengok sampai habis semalam sebab masih bergelar pengganggur di rumah..so tak payah tidur awal.. hehehe..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails