Tuesday, January 25, 2011

Entri Santai Lagi Kosong: Bekal Hari Ini...

Tiada idea.

Pagi ini ada sikit masa untuk merempit di blog kengkawan.

Petang belum pasti.

Bekal hari ini: Meehoon Goreng “Bodo” Tuang Kicap.

Sekian.


Jangan marah aaarrr...!
“Ni bukan anak Pakcik, ni isteri Pakcik!”


*Selamat Ulangtahun Kelahiran buat blogger GADISBUNGA, moga sejahtera dan berbahagia selamanyaaa...!




~...pernah suatu ketika, bila kain batik basah separuh dek percikan hujan di luar Teratak Nyatuk, SERI BULAN ingin terus berlencun seluruh badan namun bila HISYAM yang muncul dengan berseluar pendek bertali pinggang rapia, hasrat terbatal dengan sendirinya...~




17 comments:

  1. berbual²lah dulu... nanti makcik siapkan-- kopi!

    ReplyDelete
  2. meehoon goreng 'bodo' pun sedap tu kak azi.

    Sarapan saya pg tadi lempeng cicah sambal tumis udang ...:D

    ReplyDelete
  3. meehoon pun meehoon la kak azie..janji leh ngap..
    dari saya dok meratah biskut je ni hah..

    ReplyDelete
  4. meehoon goreng nama baru kak Azie beri..hehehe..xdok gambor dia kak?

    rajinnya Kak Azie masak..kalau sy, malas..sbb sorg2..kalau kat umah mak baru rajin tu mari..hihi

    happy birthday utk Kak GB..=)

    ReplyDelete
  5. meehoon pun sodapppp...
    saye n anak2 mmg suke meehoon goreng ni...
    baru jer sarapan mee goreng n ayam goreng..

    ReplyDelete
  6. mee hoon goreng bodo tu ada rencah ayam/udang tak?

    kalau ada, itu kategori cerdik jugak tu....hihihi

    ReplyDelete
  7. kak azie..bodo2 pom kak azie smpat gak buat bekal tu..saya..mmg xpenah nk buat bekal..huhuhu..

    saya mmg salute sapa2 yg msk bekal pagi..superb beb....

    ReplyDelete
  8. Azie
    Rentetan dari entry sebelum nih, dengan ini saya mengaku dgn rela bahawasanya my fwen AA memang berbakat!

    OK tak tu? Kalau ok, bak sini 3 biji tat nenas tu (3 cukuplah ikut sunnah)

    ReplyDelete
  9. Kakcik nak merempit awal pagi tadi tapi asyik kena sekalan jalan di sini sana... :(

    ReplyDelete
  10. KUCING OREN:
    Makcik, saya ni tak minum kopi! Dia minum Cendol Pulut + Durian!


    YUS:
    Perhhhh! Lempeng sama Sambal Tumis Udang...!


    DR ZILA:
    siannn... tu macam nak diet jerrr.?

    ReplyDelete
  11. ZIE:
    Nama menu boh sendirik jerrr...


    AIN NORAINI:
    Wow! ada ayam goreng!


    DADDY:
    Alaaa boh ikan bilis jer. Tak berapa ler cerdik, sebab ikan bilis otak kecik. Isi perut jer lebih!

    ReplyDelete
  12. SARAH:
    Alaa rajin terpaksa. Sebab My TOKLAKI memang bawa bekal. So, si bini tumpang sebekas.


    SOM:
    Thankiu! Takkan ler 3 biji jer? Order ler banyak skit... > ayat salesgirl.


    KAKCIK:
    Sapa lak yang sekat tu?

    ReplyDelete
  13. meehun bodo pun sedap apa...saya suka je...

    ReplyDelete
  14. ka azie kdg mee grg bodo pon sodap d mkn hihihi

    ReplyDelete
  15. sebulan selepas GB, my turn laks.. ;)

    salam ziarah

    ReplyDelete
  16. tak apa... jalan2 merempit ... tambah ilmu ... hahahaha

    ReplyDelete
  17. WAHIDA:
    Tak cerewet ek...


    NOOR:
    Asal boleh dimakan. :)


    FATIN MRAZ:
    Salam kenal. Sila masuk, terimakasih.
    Ohhh tarikh 25hb juga kah?


    CHIK ATT:
    Merempit sampai penat pala lutut...:)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails