Monday, January 17, 2011

Bila ETON berFACEBOOK dengan ABANG SUDIN, ABANG AJIS Hanya Boleh “Like”...!

AA jumpa sesuatu yang menarik dalam email (Yahoo Group). Dah lama ada, tapi baru hari ini sempat buka dan gelak guling-guling baca.

Blogger AYU mesti sukaa..! hahahahaha

Sila klik pada pic untuk membaca lebih jelas apa yang si ETON dan ABANG SUDIN sembang...!

Kalaulah zaman P.Ramlee ada FACEBOOK....

Sekarang kalu ulang tayang, biar sampai beratus kali, tetap terhibur masih mampu guling-guling gelak... Oh Bujang Lapokkkkkkkkkkk...! Uhuk! Uhuk!



~...walau hampir setiap hari melintasi laman Teratak Nyatuh, menjeling ke arah kain tutup tingkap yang semakin pudar, jarang terlihat kelibat SERI BULAN sehingga hampir pula HISYAM hampa dan kecewa lalu meraba-raba mencari di pangkal pokok cermai...~




14 comments:

  1. hahhahaa
    mmg lawak..
    aderkah blogger itu aku?1
    entahkan tidak!!

    ReplyDelete
  2. SIDRATUL:
    Kak Azie rasa, ada orang sengaja create tu utk suka-suka..

    Apapun memang kelakar...!

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha ... lawak nyer. Ada jugak lagi dia orang ni yer, lama tul bercinta. Si Ayu tu tak besar besar lagi kut kan

    ReplyDelete
  4. hahaha. kalau zaman p ramlee ade fesbuk tak dapat le kite tgk adegan ketuk2 botol lagi...hahaha!!!!

    ReplyDelete
  5. hehehe, memang lawak. ada yang buat zaman hang tuah, ada yang buat bekas2 PM dok bersembang dan macam2 lagi. kekadang boleh melawak & kekadang ada yang tak kena tempat.

    ReplyDelete
  6. kak .. setiap hari jam 10 pagi, saya tidak ada channel lagi selain 105.
    P ramlee :))

    tadi pagi masam manis...

    "selamat rujuk cikgu sha'ari"

    rujuk? bila masa aku bercerai? ..

    hahaha...

    :)

    ReplyDelete
  7. hehe... malar sungguh cerita P.Ramlee ni.. haritu pun Nida sempat download cerita nujum pak belalang, rindu sesangat nak tengok cerita-cerita lama

    ReplyDelete
  8. ACIK:
    AYU tu tak besar pun takper. Seronok tengok dia dgn skirt pendek dan tayang gigi...



    GADISBUNGA:
    Wow! Ketuk botol tu sungguh nostalgic..!

    ReplyDelete
  9. EELOBOR:
    Melawak tanpa niat mempersenda, ok la. Ada juga orang melawak sampai menghina, itu memang tak patut.


    EFFA:
    Masam Manis, last-last kahwin orang sebelah. hehehehe
    suka ayat, “Low Class!”

    ReplyDelete
  10. JINKAMEN:
    Mintak dengan Mak Eton...!


    NIDA:
    Betul, sentiasa rindu dan ketagih. Sampai boleh hafal skrip.

    ReplyDelete
  11. heh heh heh...
    lebih senang hafal skrip dari hafal sifir ek?

    ReplyDelete
  12. Kreatif betullah diorang ni semua... ada je idea nak buat lawak macam ni. hehehehehehheheheeh

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails