Thursday, January 6, 2011

Dari London yang Sejuk Dingin...

Yeayyy!

Cenderahati dari teman sekerja yang baru balik dari bercuti ke London.

Koleksi idaman Fridge Magnet dan pen.


Cokolut dan tongkat sakti!

Terimakasih...



Ahad ini, 9 Januari ada lunch beramai-ramai sesama blogger di BAWAL POWER, Tanjung Village Food Court, Dataran Sunway, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor. Ramai bloggers sudah confirm hadir! Tiada agenda rasmi, sekadar pertemuan santai dan “tiada penaja”; sendirian berhad yerrrr....(^_^)
Harap-harap kita dapat discount...!
JOM AAARRRRR....!!


~...setiap kali berpergian ke mana-mana walau jarang hasil buruan dipikul di bahu, HISYAM sedaya mungkin membelikan selendang warna idaman buat SERI BULAN, hingga terlalu banyak lalu dibuat menyapu si air mata...~


25 comments:

  1. huuu..gathering lagi...? best nya....kalau dok belah2 sana boleh la jugak join....

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari saya. saya dtg dari info mengenai ice room. jom tukar link, cerita dan pendapat. sudi2 le follow saya plak eh.

    bila dah jadi geng alam maya nnt, teringin nak wat pertemuan blogger di ice room...

    ReplyDelete
  3. Macam sedappp jer cokolat tongkat tue..heeee ;p

    ReplyDelete
  4. salam kenal...
    bestnya dpt souvenir dr jauh espclly fridge magnet tu.....

    ReplyDelete
  5. tu dia...
    bestnya dapat saguhati.....
    mai sebatang gula2/coklat.....
    jangan kedekut.,.nanti gigi rosak...hahahha

    ReplyDelete
  6. salam ziarah,

    best kan dapat fridge magnet. saya sgt suka! :)

    ReplyDelete
  7. bestnye cokulet tu.. iskk rugi dok jauh x leh nak mintak sket... :)

    ReplyDelete
  8. wah rajin betul ye buat pertemuan antara blogger

    ReplyDelete
  9. SITI MURNI:
    Tak plan besar pun, baru hari ini decide nak jumpa 2,3 orang sebab beberapa urusan yang dah lama tunda. Sambil sambil le tu.


    NM02:
    Salam. Terimakasih. Sila masuk, jangan segan.
    Sila, boleh jer buat anjuran gathering di ICE ROOM tu lagi. Nanti Kak Azie leh datang lagi.
    InsyaAllah leh dapat 10% diskaun!

    ReplyDelete
  10. LIYA:
    Segala tok nenek cokolut, memang ler sedap.



    NZA:
    Salam kenal. Sila masuk, terimakasihhhh...

    ReplyDelete
  11. ANYSS:
    Kalu jauh toksah pi, tapi mai jerrrr..:)



    AYUUUUUU:
    cepat ler datang, nanti sapa sampai dulu, dapat coklat.

    ReplyDelete
  12. EJA:
    Tak rugi mana pun, sbb yang makan tu pun anak-anak jer. Kak Azie tak sampai hati nak makan, sebab ramai blogger lain pun tak makan. hahahaha.



    ANA:
    Jumpa kerana ada urusan rasmi, sekali tu sambil buat pertemuan dgn yg berhampiran kawasan tersebut.

    ReplyDelete
  13. Teringin nak join pertemuan blogger..tapi setakat ni masih belum berkesempatan..insyaallah..satu hari nanti..

    ReplyDelete
  14. CIKGU ROSLAINI:
    Pertemuan blogger bukanlah syarat lengkap pun, sekadar selingan dan meluaskan lagi rangkaian persahabatan. Tak jumpa pun masih boleh menjalin ukhwah yang mesra...

    ReplyDelete
  15. bestanya dpt FM tu ngan hadiah lain..suka gak wat koleksi..

    untung dok area KL dih..ade gathering sokmo..kalu dok sana...saya pasti join..

    ReplyDelete
  16. SARAH:
    Tak dok KL pun leh gak buat gathering. Blogger ada di mana mana, segala ceruk rantau ada blogger. :)

    ReplyDelete
  17. seronoknye dapat hadiah dari luar negara.. orang ni dapat jugak satu.. dari united kingdom.. hadiah yang sangat menyentuh hati.. nanti kalau dah ada camera orang ni upload kan gambarnye ye..

    ReplyDelete
  18. MIMI:
    sila sila. Kita pun tingin nak tengokkk... > kelip kelip mata.

    ReplyDelete
  19. Aslkm
    Azie

    Apa kabar?Mama dah lama 'kenal' Azie kat Mazidul!
    Jumpa lagi.Tentu seronok kalau jmpa ya!

    ReplyDelete
  20. MAMA JU:
    Salam.
    Baik adanya, terimakasih.
    Kenal saya di Mazidul? hmmm...
    Lebih seronok kalu kena usik nanti...(^_^)

    ReplyDelete
  21. ECHAH:
    Seksi untuk orang yang berkaki seksi...! Ahaks!

    ReplyDelete
  22. hidup sentiasa mahu purple...agaknya buka tudung rambut pun purple.

    teringin nak joinnnn tapi masa selalu membataskan waktu...uhuk2...

    ReplyDelete
  23. JUN AINA:
    Salam kenal. Sila masuk. Terimakasihhhh.
    Join jika ada masa free jerrr...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails