Tuesday, January 4, 2011

Mereka yang Ku Kenali_06: Berulangtahun di awal tahun...

Serentak meraikan ulangtahun kelahiran... Hari ini 04-01-11.

MEREKA ini yang menjadi sahabat/kawan/teman blogger dari dulu hingga kini.

JAF FAIROS LIZA > nama ikut kad pengenalan, atau blogger ACIK MY LIFE MY WORLD.


Aku bersahabat dengan dia, hmmm... sejak bila ek? 2003? 2004 kot. Lamanya dahhh.

Seluruh ahli keluarga dia termasuk suaminya EN HASHIM pun kawan baik dengan aku sejak dulu lagi. Anak dia pun ada yang nama IKA.


Juga kepada sorang lagi kawan aku yang berulangtahun hari ini.


CALUK the Putera KATAK yang pemalu tapi baik hati.
Suka buat lawak yang kadang-kadang tak masuk akal.

Next time kalu aku jumpa dia, aku tingin nak sebut ini, “Ko nampak itu pintu besar tidak? Dengan perintah aku, get ouuuuu...!” Hahahahaha!

Kami pun sudah lebih 2 tahun kenal dan berkawan, tapi banyak di alam maya saja, di forum-forum.

Turut istimewa buat sorang anak buah aku MUHAMMAD ASYRAF yang masih lagi belajar di MRSM, turut berulangtahun pada tarikh sama. Seorang pelajar yang cemerlang, sering menjadi saingan kepada sepupu-sepupu yang lain termasuk anak-anak aku.

Beliau bersama MAK dia @ KAK YANG aku.

~Semoga ulangtahun memberikan makna yang membahagiakan, hari mendatang memberikan keceriaan dan kesejahteraan...~


*Jangan ditanya bila ulangtahun aku. Tak penting.

23 comments:

  1. AA
    Selamat untuk mereka.. Hari nih juga besday my kakak sulung.. baru 17 thn umur dia, ahaks.

    ReplyDelete
  2. hu hu terharu. tq mok yang, nanti aku free kita gi SR yer

    ReplyDelete
  3. SOM:
    Selamat Ulangtahun Kelahiran juga buat dia Sweet Seventeen tu. Moga dia terus ceria dan sejahtera.


    CALUK:
    Anytime bebeh...!

    ReplyDelete
  4. selamat ulangtahun kelahiran utk diorg sume...

    esok besday ayah saya. bawak gi belanja makan aje aci tak? :D

    ReplyDelete
  5. salam'

    waaa..ari ulangtahun ek,,selamat anibeseri laa..moga berseri-seri sokmo sokmo...best juga ada blog ni leh ramai kekawan kan

    ReplyDelete
  6. GADISBUNGA:
    Boleh, apa saja juga boleh. Seorang ayah biasanya tak meminta, tapi dia gembira bila kita memberi.
    Jangan lupa doakan banyak-banyak utk dia yaaaa...
    Moga dia teru sejahtera.


    JINKAMEN:
    Yeahh.. itu adalah salah satu kebaikannya.

    ReplyDelete
  7. salam..

    happy birthday utk ketiga2 mereka

    paling suka ada kawan yang agak mesra dari dunia alam maya hingga alam reality..

    tahniah utk anak saudara kak azie yang bijak itu
    skrag belajar di MRSM yer..
    cita2 yer apa eik>>

    ReplyDelete
  8. Baru nak tanya bila ulangtahun awak tapi awak dah tulis di ayat penutup. Tapi saya nak tanya jugak ngeeee

    psst - siapa kata tak penting?

    ReplyDelete
  9. Anak saya pun ada yg nama Ika juga. Yg no 2 tu nama dia Nuratikah Hanna dan Adam panggil dia Ika.

    ReplyDelete
  10. AYU:
    Terimakasih bagi pihak mereka semua itu.
    Lupa lak nak tanya apa cita-cita anak buah tu. :)
    Berkawan dari alam maya ke realiti, memang bagus tapi tak semua orang suka begitu.
    Ada orang selesa kekal di alam maya sahaja.

    ReplyDelete
  11. Salam Kak ... terharu nyer Terima kasih atas ingatan ini :)

    ReplyDelete
  12. YUNUS YB:
    Tidak lah penting kepada orang lain yang tidak kenal saya...

    ReplyDelete
  13. hepi besday untuk ketiga2 mereka..so sweet lah

    ReplyDelete
  14. hepi besday tuk diaorg..
    nak kenal gak ngan akak..
    salam perkenalan akak

    ReplyDelete
  15. ACIK MLMW:
    Sama-sama kasih. Takper, hal kecil jer ni.



    SAHROM:
    Sweet sesangat.

    ReplyDelete
  16. NOOR:
    Salam kenal. Sila masuk, terimakasihhh...

    ReplyDelete
  17. selamat ulangtahuan kelahiran untuk mereka semua ye..

    ReplyDelete
  18. selamat ulangtahun utk dorang semua....:)

    ReplyDelete
  19. salam azie..eh..dengkinya tenguk u dgn ros tu..bolehke ambil gambar bertiga biar makcik duk ditengah2 tu..hehe..

    ReplyDelete
  20. MAKCIK MERIAM:
    Bolehhh... boleh jerrr... (^_^)

    ReplyDelete
  21. kakak asyraf pun tak dan nak buat entry khas lagi..thanks makndak ;)

    ReplyDelete
  22. NORASHIKIN:
    No sweat bebeh....!

    ReplyDelete
  23. wa.. ingat ye tarikh lahir sume orang tu?? kalau orang ni,orang ni dah lupe dah.. jarang ingat tarikh lahir orang lain.. huhuhu.. tak patut buat macam tu kan??

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails