Friday, January 28, 2011

Nanti Malam Nak Suluh Laman Orang...

Salam.
Jumaat 28-01-2011


Akhirnyaa..!

Masalah “graphic card” yang menyebabkan skrin jadi gelap (segelap aku), selesai tadi. Kembali kepada MacPro yang sangat aku rindui, boleh lah eksyen kepada G4 yang agak perlahan itu. Lama tu, hampir 2 minggu.

Kebetulan pula, hari ini bermula kesibukan dan pasti akan berterusan sehingga esok. Ada yang urgent dan mesti diselesaikan sebelum esok kerana lepas tu... coooooootiiii...!

Untuk merempit tidak upaya dilakukan di siang begini, yer kengkawan.

Tunggu malam nanti insyaAllah, memulakan rempitan dari rumah sahaja. Itupun kalu tak berebut dengan anak-anak dara berdua itu yang bakal tiba petang ini.

Dan harus guna lampu picit berkuasa tinggi, masukkan bateri 4“AA” untuk menyuluh setiap laman rumah teman blogger.> sengih membayangkan malam ini bleh main suluh-suluh...!

Oleh itu, AA nak sambung kerja. Lunch tu ingat-ingatlah sama AA yang tak kuar lunch hari ini.


~...SERI BULAN akhirnya nekad untuk pergi sejauh mungkin dari Kampung Separuh Desa, tidak lagi upaya berperahu sendirian tanpa HISYAM lalu keretapi malam menjadi pilihan walau harus melayan kedinginan menentang kesunyian...~






20 comments:

  1. Tak keluar tu jangan sampai tak makan - nanti perut masuk angin - tak larat pula nak menyuluh malam nanti. :)

    ReplyDelete
  2. kak azie..

    lunch hour ni pon saya xkuau..duduk di opis melayan blog..heheh

    ReplyDelete
  3. AA
    Dont suluh the wrong room okay? heheh.

    ReplyDelete
  4. apasal AA tak kuar lunch hari ni... masinh bengang dgn mamak semalam ke?

    ReplyDelete
  5. Ayakk...awat tak kuar lunch kak zie, diet kaaa? :P

    ReplyDelete
  6. jom malam nanti kita nyuluh sama-sama

    ReplyDelete
  7. aina nih dari kemarin tak leh merempit kemana-mana hanya sempat merempit ke kl dan balik semula ke kajang...hahahhaaaa...

    ReplyDelete
  8. kak azie bizi eh?...samalah kita kak..arini mmg saya bizi sgt2..huhuhu

    ReplyDelete
  9. komputer yang hebat.makcik kaya~

    haha~

    ReplyDelete
  10. kak AA..
    suluh?...kkikikikikiki
    ayu pun br balik dr jb..mengantuk..
    kita jumpa malam nanti eik

    ReplyDelete
  11. baru jer balik keluar mkm tadi..
    sekarang ni sambung buat keje....

    ReplyDelete
  12. saya dah berpisah dgn plotter kesayangan nak dkt 2 bulan dah kak azie..boleh terasa betapa gelapnya opis tanpa kehadiran plotter hu. huhu~

    ReplyDelete
  13. ingtkan xnak kuar td..tp kuar gek boring dok opis..
    akak x boring ker

    ReplyDelete
  14. kak azie, alang2 nak suluh, guna spotlight terus, boleh suluh 3-4 biji rumah sekaligus... hehehe.. oh ya, kalo nak guna gak lampu suluh tu, guna la bateri energizer.. heheh..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum...
    Malam ni nak merempit kat highway mana? Kita nak jadi penyokong. ok c u 2night.

    ReplyDelete
  16. suluh apa k'azie? biasa sya berebut ltop dgn enpakwe...

    ReplyDelete
  17. rumah kitorang terang tayah lampu picit, malaikat tengah banyak, maklum la malam jemaat

    ReplyDelete
  18. Datang rumah kak Zai tak payah suluh2 sentiasa terang benderang.

    ReplyDelete
  19. nnt smpy rumah org ni,pndai2la lyan diri yer.. hehehe..

    ReplyDelete
  20. salam...
    AA..pakai spotlight lagi best...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails