Sunday, January 9, 2011

Gathering@MemBAWAL: Moh ler kiter weyyyyy....!

Semuanya bermula di ENTRI INI.


Jika takda kerja hari ini, or tengahari ni rasa nak tukar selera, jom kita lunch bersama-sama di BAWAL POWER tengahari ini.

Gathering yang santai bersama beberapa orang blogger di:



BAWAL POWER, Tanjung Village Food Court, Dataran Sunway, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

JOM AAARRRRR....!!

Map ke sana

Sudi-sudikan...


*Malam ini Anugerah Juara Lagu — AJL25, blogger JOEGRIMJOW ada buat contest, hadiah RM50!


14 comments:

  1. Salam,
    Yummy!

    Selamat mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  2. tu dia....kak azie azah memang sinonim sebagai blogger yang peramah dan setia kawan..kalaulah ayu dekat..rasanya kita dah bersua

    ReplyDelete
  3. wah...bila tengok gambar ikan bawal tuh, berselera la pulak. mulanya memang niat nak pergi makan ikan bawal gak kat sana (walau nak duduk jauh jer), tapi last minute terasa nak makan nasi arab la pulak kat area2 KL.

    kebetulan nak pegi ke Pavillion, mungkin takde rezeki lagi nak jeling2 kak azie walaupun dari jauh. hehehehe

    ReplyDelete
  4. er.... orang ni kecik lagi..tak boleh ikut.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. wah... sedap nampaknya tu azie. tak pernah ke sana lagi

    ReplyDelete
  6. Cantik presentationnya. Harap2 sedap

    ReplyDelete
  7. ooh...makan ikan bawal yer....takpe..takpe...eksen ngan saya..nanti saya up crita penang punya bawal goreng panas.....hihihi...kasi kak azie lak terliur..boleh?hhihi....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails