Monday, January 24, 2011

Sori Berlori ya, Tarikh Tutup Adalah Besok...

Sori Berlori, tarikh tutup Tart Nenas Tersohor adalah besok.

Bagi yang dah order esp. sempena Chinese New Year memang akan dapat dalam minggu ini, insyaAllah.

Biasanya memang AA akan pergi ambil stok 2,3 hari sebelum tarikh serahan kepada customer, sebab nak make sure semuanya fresh!

Terimakasih kepada sekian ramai blogger yang menjadi pelanggan setia terutama IXORA ROXI yang tiap kali musim raya apapun dialah yang selalu order banyak untuk teman sekerja dia. Juga seorang blogger bernama SURIA (tak kenal lagi, mesej thru FB jer), juga GERMAINE (pun order banyak untuk teman sekerja), juga... juga... juga..

Memang kali ini tempahan hampir nak sama banyak macam Aidil Fitri lalu.


Untuk makluman ulangan, Tart Nenas Tersohor boleh diorder sepanjang tahun, tak perlu tunggu musim perayaan pun. Harap maklum.


~...semasa di padang kecil atas bukit Kampung Separuh Desa, pernah juga HISYAM membisikkan hasrat untuk menjadi tukang masak yang handal, tetapi sehingga hari ini masak air pun belum tentu lulus jadi jangan nak marah bila SERI BULAN mengejek jauh untuk mengampu...~








22 comments:

  1. saya tahu ini entry pasal tart nenas, tapi saya rasa nak menangis di bahu akak. wuwuwuwu~

    ReplyDelete
  2. Azie..ida nk oder..azie nk hantar mcmne?by pos ke..sebab kalau nk amik sendiri payah sikit..

    ReplyDelete
  3. kak azie

    ayu nak gak...
    ayu dah sampai bermimpi...so...call hp ku..

    0177914181

    ReplyDelete
  4. salam...
    sedapnyer.....macam mana nak oder..?

    ReplyDelete
  5. tart nenas .... waaaa bisnes kencang ni ...

    ReplyDelete
  6. dah lama nak order gak ngan kak azie nie. sambil2 tu boleh jumpa kat JJ maluri kut, sambil minum2

    ReplyDelete
  7. Hmmm...terbayang kemanisannya. Gulp!
    Sedap!

    ReplyDelete
  8. akak jual brp RM sebijik? 50 bijik ke 100 bijik dlm setiap bekas?...saya tak order skrg tapi saya order lain kali..

    ReplyDelete
  9. kak Azie,

    turun Tmn Damai tak? kalau ye Eja nak 2 bekas.. apa2 akak pm kat FB eja ek? tengkiu.....

    ReplyDelete
  10. GADISBUNGA:
    Nyonya Mansur pernah bilang, “buat apa ko menangis di sini? pegi ko menangis di sana!” hahahaha


    MIMI JAZMAN:
    Terimakasihhh... yang bagus adalah Tart.


    IDA:
    I tak berapa galakkan orang order secara pos. Dulu dah pernah buat, tetap ada yang retak dan tidak sempurna. Tak best lah. Nanti kita fikirkan cemana.

    ReplyDelete
  11. AYU??
    Itu no hp yang sebenar? Berani publish yerr...?


    PAKLONG:
    Ohh.. jauh juga nak hantar ke Semanggul. Poslaju boleh, cuma saya risau ada retak dan rupa tak berapa cantik lagi.


    CHIK ATT:
    Kencang sangat tidak, tapi alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. EELOBOR:
    Boleh. InsyaAllah boleh.


    CKLAH:
    Bayangkan jer dah gitu yer. Sian.


    ERI-CHAN:
    Dalam setiap bekas ada 25 pieces, dear...

    ReplyDelete
  13. EJA:
    Ada sorang staf sekolah Cina di Parit Buntar tu tiap kali raya posa dan raya haji mesti order. Kak Azie kirim kat anak kakak yg dok Taman Damai tu bawa balik.
    Cuti raya cina kali ini tak upaya. Kena tunggu musim lain lah nampaknya..

    ReplyDelete
  14. Salam,
    Rindi tart lagi...ohhhhh! habislah diet kalau macam ni

    ReplyDelete
  15. memang tak leh nak order la..
    pos laju yang bakal meranapkan tart yang tersohor tu..
    tengok je sambil terliur..

    ReplyDelete
  16. waduh!bisa meleleh air liurku ini..hehe
    kena arrange betul2 ni..if saya turun kl maybe dapat amik dr akak kan..

    ReplyDelete
  17. ANYSS:
    Aikkk? Haritu order 5 pek, takkan makan sorang dah abih? :) Meh order lagi mehh...


    DR ZILA:
    Turun KL kalu, habaq mai. Pakcik ko yg kat Ceras tu bleh simpankan. :)


    KALAMHATI:
    Buat arrangement, bisa jer dapat. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  18. okey, kalau akak turun sana or ada stok nye.. roger Eja ek.. tengkiu..

    ReplyDelete
  19. kalau sori nya berlori, tartnya mesti berlori-lori ni....

    ReplyDelete
  20. KAK Q:
    Kalu dikira dari dulu, harus juga berlori tu. Lori 3 tan gamaknya. hahaha.

    ReplyDelete
  21. lama tak makan tart tersohor ni.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails