Saturday, January 8, 2011

Demam Pun Tetap Pegi Dating...

Sebab sudah berjanji dengan blogger ANYSS, aku pergi juga menghantar order Tart Nenas Tersohor yang ditempah oleh ANYSS.

Bergerak terus dari tempat kerja, janji selepas tengahari terpaksa diawalkan 2 jam, kerana aku dapat MC. Mujur pun ANYSS free seharian, wpun sepagi dia menyental bilik air di rumah. Maklum selalu sibuk dan baru saja balik dari Dhaka kerana ada tugasan di sana.

Kami lepak dan lunch bersama, sambil borak-borak. Yeahh... yang sakit cuma kepala, perut dah ok skit, so makan tetap makan.


KYRO’S KEBAB. Metro Kajang.

Lama tak jumpa blogger ANYSS ni, kali akhir masa dia beraya di rumah aku, dan jumpa sekejap masa di Pesta Buku dulu.

Terimakasih kerana sempat berdating, hantar balik serta cenderahati dari Dhaka. I like...!

*Minggu lepas serah 6 pek kepada AKAK, dan 2 pek kepada ACU SAYANG, dalam tangan cuma tinggal 2 pek saja lagi, esok akan diserah di Kota Damansara (antara sebab gathering juga).
Untuk CNY, sudah masuk 14 pek tempahan, hanya dari 1 pejabat saja... Terimakasih kengkawan!


~...berdating di bawah pokok cermai walaupun pernah sakit bila cermai jatuh di ubun, SERI BULAN tetapi menunjuk wajah ceria kerana yang di“dating” itu adalah insan paling nakal pernah dikenali...~


16 comments:

  1. salam,

    tart nanas..my feberet tu..

    ReplyDelete
  2. hehehe, sanggup tuh walau demam tetap kuar jugak kan sebab dah janji.

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Hu hu hu tengah ngunyah tart tepi balang....tdo pun peluk balang tart ;)

    ReplyDelete
  4. kak azie,,,bila pula yer ayu dpt rasa tart kak,,,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  5. IBU INTAN:
    Memang sedap...!


    EELOBOR:
    Yeah, janji dibuat sebelum sakit. Sedaya upaya selesaikan. Dah janji, lagipun kita kena jaga pelanggan kita.

    ReplyDelete
  6. NORASHIKIN:
    Bz buat buat jer nih.


    ANYSS:
    Ahaa jaga jangan sampai semut masuk telinga masa tidor..

    ReplyDelete
  7. AYU:
    Meh ler KL leh dapat makan...:)


    MIMI JAZMAN:
    (belum jumpa blog awak lagi).
    Tak Kak Azie tak buat, jadi ejen penjual kpd kengkawan. Yang buat orang lain.

    ReplyDelete
  8. nie dah sihat ke belum nie kak??
    takut esok tak larat lak nak "membawal"...hehehe

    ReplyDelete
  9. ACU:
    Dah ok. InsyaAllah, plan akan diteruskan.

    ReplyDelete
  10. salam kak azie...
    larisnya tart kak azie...
    bila boleh test pulak ni ;)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. kak Azie,

    bila nak mai Taman Damai? nak 2 pek bleh?? teringin nak rasa tart nenas tersohor tu.. bleh laa ek? ;)


    *rega nanti akak email kat Eja je bleh?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails