Saturday, January 29, 2011

Have a cute Saturday...!

Salam.
Sabtu 29-01-2011.


AA kerja. Tak suka, memang tak suka tapi terpaksa.
Tunggu masa jika ada rezeki di tempat lain pula memang nak cuba cari yang 5 days jer.

Pagi ini sarapan apa?

Jom layan Karipap Buat Sendirik...


Kata pakar Dato’ Dr Nor Laily: UNGU adalah warna kecemerlangan...!


~...bila SERI BULAN tidak jumpa denai untuk berpatah balik, HISYAM tidak lagi kelihatan menunggu di pondok bas, lalu merintis laluan baru bukanlah susah tetapi tidak juga mudah bila lampu picit di tangan kehabisan bateri...!~








14 comments:

  1. Salam Azie,

    Ceria memang bila nampak wajah diframe ungu....Kakak makan nasi goreng. Kolestrol tak boleh nak elak....

    ReplyDelete
  2. AA
    Selamat bekerja dengan cemerlangnya pada hari SABTU (heheh.. saja tulis huruf besar biar terasa tak cute).

    ReplyDelete
  3. weken je bekpes roti canai..org tlg buat di kedai..

    xpe kak..keje ari sabtu utk rezeki anak2 kan..

    i loiikee pepel..hehe

    ReplyDelete
  4. yer betulll......keja 5 hari jer seminggu

    ReplyDelete
  5. ari ni bekpes dgn meehon saje.... ofis munna kerja 5 hari seminggu... selamat bekerja ye AA

    ReplyDelete
  6. Selamat berhujung minggu di tempat kerja.. heheh.. takpe, janji hati di dalam kekal bahagia... :)

    ReplyDelete
  7. tak sarapan apa benda lagi pun - kejap lagi terus lunch

    cuti macam ni lah.... berlonggok depan tv lagi best

    ReplyDelete
  8. salam...
    amboi kakkkkkk lawanya frame gambaq kaler ungu...

    ReplyDelete
  9. akak. pssttt..dah balik belum? hihi~

    ReplyDelete
  10. kojo jangan tak kojo... masihkah di tempat kerja?

    ReplyDelete
  11. KAK ZAKIE:
    Kak, nasi goreng pun sedap gakk. Kolesterol kira kendian ler.


    SOM:
    U memanggggg jaaaahhhhaaatttt... > sebik nak nangis.


    SARAH:
    Betul. Rezeki la dapat kerja yg Sabtu.
    Jom. Roti canai pun oraitttt!

    ReplyDelete
  12. EELOBOR:
    Dulu memang 5 hari jer. Tempat baru ni jer yg sedih skit.


    MUNNA:
    Meehon? Perhhhh sedap tuuu.


    JIJI:
    Bahagia yang kekal. Aminnnn.

    ReplyDelete
  13. KAK KUJIE:
    Berlonggok depan tv kerrr... depan PC bercanda dgn orang jauh di sana? Ahaks!


    PAK LONG:
    Yang lawa cuma frame jer kan?


    GADISBUNGA:
    Balik kul 1 tadi yangggggg....

    ReplyDelete
  14. salam Kak AZie..

    ameeennnnnn... semoga ianya betul-betul membawa kecemerlangan...

    Dulu masa belajar, bila part prep malam je Nida suka pakai satu set ungu, dari tudung, baju dan juga kain... ada kawan bgtahu warna ungu juga melambangkan wanita yg penuh dengan egoistic.. wallahualam :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails