Tuesday, January 11, 2011

Koleksi AA (lagi?) ~ Tart Nenas Tersohor...

Ini adalah entri untuk AA simpan story tentang koleksi.

Selain cincin-cincin besar — tapi sebenarnya murah jer — AA juga simpan jamtangan (pun semurah belas hengget jer) dan juga Fridge Magnet.

Handbag Hook.

Sebenarnya memang susah nak jumpa hook ini di sebarang kedai, mungkin ada tapi jarang terjumpa, AA beli dari katalog yang hanya keluar sekali sahaja. Selepas itu tak pernah jumpa lagi kerana limited edition.

Yang best kerana hook yang dijual hanya satu design dan yang satu-satu itu pula berwarna PURPLE! Dan harganya tak sampai pun 20 hengget! Terus sambar. Dah lama tu, dah 2 tahun pun.




Sesuai digunakan apabila kita pergi makan di mana-mana majlis, gantung beg di bawah meja berhampiran kita, tak perlu letak di lantai atau di belakang kerusi. Mudah, kan? Orang lelaki mesti tak faham aperkebendernyer....:)







Order Tart Nenas Tersohor untuk Chinese New Year sudah mula masuk minggu lalu. Tarikh tutup adalah 27 Januari 2011. Email (azieazah_07@yahoo.com) or call me jika masih ada yang ingin merasai keenakannya. Tetapi jika anda jadi KETAGIH seperti mereka sebelum ini, jangan salahkan saya...!





~...terasa semakin jauh HISYAM hanyut di dalam dunia kembaranya, bagai tidak terdaya SERI BULAN mengejar dengan langkah kaki yang pendek ini, lalu lebih baik melayan drama...!~



16 comments:

  1. saya ketagih.

    owh, mcm mana nak kurus ni. hihihi~

    ReplyDelete
  2. Baru nak sebut - rupanya budak itu dah mengaku! (^_*)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ;)
    wah,tat nenas,sedapnye..lama x nampak yg pesen cam tu..hehe
    handbag hook tu sy nampak dlm katalog cosway, igtkan apa,x penah tgk..hehe

    ReplyDelete
  4. handbag hook tu bagus lah..
    nak belikan for my wife.

    tapi tgj dalam gambar tu, macam mana dia melekat? pakai magnet ke?

    ReplyDelete
  5. GB:
    Tiada dadah pun boleh ketagih yaa... Sama ler kita. Tapi kerana Kak Azie ni tokey, mana leh ikutkan ketagihan tu, rugi laaarrr... hahahaha


    KAKCIK:
    Sebut jerrrrr

    ReplyDelete
  6. AYU:
    Oh Cosway pun ada yer...Ini bukan Cosway punya. Cer pegi tengok dekat-dekat pastu beli...:) > hasut


    DADDY ZIYYAD:
    Hook ini tiada magnet, tapi ianya berbentuk seperti U yang mencangkuk (macam mata kail), tidak akan jatuh. Sila cuba.

    ReplyDelete
  7. kak azie yg menjebak kan acu jadi penagih..hehehee

    gurau je tapi memang sedap pun

    ReplyDelete
  8. macam sedap la kak AA.
    berapa tu ? pos ke sabah boleh tak ? huhuhu.. berderai tak ?

    ReplyDelete
  9. ACU:
    Ketagihan yang melampau..


    EFFA:
    Kak Azie tak berani jamin jika pos sejauh ke Sabah. Sebab masa pos ke Perak pun, ada juga yang sedikit retak dan pecah.. Wpun dah tulis kat luar kotak itu adalah makanan, tapi kita takleh jamin.

    Berderai tu tidak lah, sebab ia besar, tapi tetap ada retaknya.
    Singgah KL bila-bila lehlah order.

    ReplyDelete
  10. cantiklah kak AA..
    mana nak cari tu..

    kalau order..camne penghantaran
    harga berapa kak?
    berapa biji tu?

    ehemm..ada discount ke..hihi

    ReplyDelete
  11. ATI:
    Kalu tengok pic tu bleh kira tak? hehehehe

    FB Kak Azie: Azie Azah

    ReplyDelete
  12. wah... tart lagi, nak order la, boleh tak pos ke kolo pilah

    ReplyDelete
  13. IBU INTAN:
    Kolo Pilah belah mana?
    Kak Azie selalu gak ler balik kampung sinun (sebelah hubby) kat Jemapoh.
    Kalu ada rezeki, leh jumpa di sana jer, kalu ada cuti nanti.
    Email me or FB (Azie Azah)

    ReplyDelete
  14. IBU INTAN:
    Kolo Pilah belah mana?
    Kak Azie selalu gak ler balik kampung sinun (sebelah hubby) kat Jemapoh.
    Kalu ada rezeki, leh jumpa di sana jer, kalu ada cuti nanti.
    Email me or FB (Azie Azah)

    ReplyDelete
  15. terlior!
    nnti teman add kak azie kt FB yee...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails